Arkivfoto.
Arkivfoto.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Mand troede, han skulle på date: På stationen ventede hans værste mareridt...

 

Tre mænd har stået tiltalt - og er nu dømt - for i to tilfælde at have frihedsberøvet to andre unge mænd og udsat dem for grov vold og afpresning i form af dummebøder. Retten idømte dem henholdsvis 3 år, 2½ år og 1 års fængsel.

Retten fandt begge tilfælde bevist.

I det første tilfælde blev ofret kørt til Vallensbæk station af en pige, som han troede, han skulle på date med. Her mødte to af de tiltalte op og tog ham med i bilen til et område ved Hundige, hvor de og en tredje gerningsmand udsatte ham for grov vold i form af spark og slag med bl.a. kæppe og pinde.

Herefter kørte de ham til Askerød og viste ham frem for nogle venner. Efterfølgende kørte de til et øde område ved strandvejen, hvor de udsatte ham for yderligere vold med spark og slag med forskellige redskaber. Han blev under episoden pålagt en dummebøde på 30.000 kr.

Ved en anden episode fandt retten det bevist, at en af de tiltalte fik den forurettede til at komme til Burger King i Køge, hvorefter de to andre tiltalte udsatte ham for vold og trusler. De tog ham herefter med i en bil, og kørte til et område ved Hundige, hvor de udsatte ham for yderligere vold med forskellige remedier. Han blev også pålagt at betale en dummebøde på 35.000 kr.

”Anklagemyndigheden er tilfredse med dommen, som afspejler forholdenes meget grove karakter,” udtaler anklagerfuldmægtig Lise Frandsen.

De tre tiltalte ankede dommen på stedet. To af de tiltalte har siddet varetægtsfængslet under sagen, og er fortsat varetægtsfængslet efter dom.

Publiceret: 15. Februar 2017 08:17
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!