Foto: Jacob Nielsen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Marlene blev mobbet med sin krop: "Jeg synes, det er vigtigt at sende et signal til unge piger"

Vejlepigen er en af seks danske piger, som er med i opløbet om at blive Danmarks første kurvede Topmodel. Hun er vild med, at kurvede piger som hende selv nu får chancen

 

26-årige Marlene Christensen fra Vejle er sammen med 17 andre piger fra Danmark, Norge og Sverige i Portugal netop nu for at deltage i konkurrencen om at blive model. Kanal 4 har denne gang kastet sig ud i at finde en model med lidt mere sul på kroppen, end hvad topmodellerne på catwalken normalt har, og det passer Marlene godt.

"Jeg har meldt mig, fordi jeg synes, det er vigtigt, at vi får sat fokus på, at former også skal være accepteret i samfundet. Jeg synes, det er vigtigt at sende et signal til unge piger, som måske har nogle issues med sig selv og fortælle, at man ikke behøver være tynd for at være accepteret," fortæller Marlene, som selv kender til kropsidealets bagside.

"Jeg er blevet mobbet rigtig meget med mit udseende og min form gennem mange år, siden jeg gik i folkeskolen, og det har været en kamp for mig. Derfor er jeg stolt af at stå, hvor jeg gør i dag, og jeg synes selv, at de ting jeg har været igennem gør, at jeg kan bidrage med noget i denne sags tjeneste," siger Marlene, som, på trods af fortidens modgang, i dag har lært at acceptere sin krop, som den ser ud. Der er bestemt heller ikke noget at skamme sig over for Vejles kurvede modelhåb, som har gået på HTX og til dagligt arbejder som nattevagt på et bofællesskab for udviklingshæmmede. 

SE VIDEO: Kurvede danske piger vil bryde tabu: Vi elsker vores former

Optagelserne til Topmodel Curves, som sendes på Kanal 4 til efteråret, foregår i Portugal henover sommeren. Marlene glæder sig.

"Jeg forventer en god og sjov oplevelse men også hårdt arbejde. Jeg ved, det er krævende, og jeg er villig til at give, hvad det må koste," sagde hun til Lokalavisen.dk inden afrejsen.

Publiceret: 21. Juni 2016 15:43
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!