Foto: Polfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Medie: Licenskroner brugt på at flytte korrespondents hest til USA - og hjem igen

Da Johannes Langkilde blev udstationeret som korrespondent for Danmarks Radio i Washington betalte licensmidler angiveligt for, at Johannes Langkildes kones hest blev flyttet med til USA fra Danmark.

Det skriver ugebladet TÆT PÅ.

Ifølge ugebladet TÆT PÅ løber transporten af hesten op i 100.000 kroner tur/retur. Det er blevet bekræftet af Ekstra Bladets kilder at beløbet stemmer overens med prisen for at flytte en hest.

Ekstra Bladet har igennem et år forsøgt at få bekræftet oplysningerne, men DR har nægtet at give avisen aktindsigt i sagen. Ekstra Bladet har desuden været i mailkorrespondance med Johannes Langkilde, som nægter at udtale sig og henviser til sin chef, Sandy French.

"Det hverken kan eller vil jeg bekræfte," siger Sandy French til Ekstra Bladet, og fortsætter:

"Jeg kan godt forstå, at I interesserer jer for det. Men det er sådan, at de kontrakter, som vi indgår med vores korrespondenter, det er ikke nogen, som vi offentliggør. Og det er helt normal praksis. Og det er derfor, at jeg principielt siger, at jeg hverken vil be- eller afkræfte, hvad vi har betalt i forbindelse med flytningen med Johannes og hans familie og ejendele. Ligesom jeg heller ikke vil tale om, hvad vi gør i forbindelse med, at Stéphanie Surrugue flytter til Paris. Så det er der ikke noget underligt i."

Publiceret: 10. Januar 2017 07:21
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!