Arkivfoto: fodboldbilleder.dk
Arkivfoto: fodboldbilleder.dk
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Medie: Lyngby Boldklubs eksistens er truet

Lyngby Boldklubs eksistens er truet. Det skriver Berlingske Business.

"Det kræver en hurtig reaktion for at sikre klubbens eksistens - vi håber derfor, at alle med interesse for at overtage aktieposten vil henvende sig til Torben Jensen på tj@hellerupfinans.dk," skriver bestyrelsesformand i Lyngby Boldklub, Torben Jensen, i en mail til Berlingske Business.

Torben Jensen startede i kølvandet på lukningen af Hellerup Finans arvtageren ACV Nordic ApS. Værdierne fra Hellerup Finans kan dog kun flyttes over i det nye selskab, hvis kreditorerne går med til det, og det har de endnu ikke gjort.

"Vi kan konstatere, at denne arbejdsvilje ikke er tilstede og har derfor søgt hjælp hos Advokatfirmaet Plesner for at sikre, at nedlukningen sker på forsvarlig vis, og det er "værktøjet" rekonstruktion så vejen til," skriver Torben Jensen til Berlingske Business.

Fordi Hellerup Finans er under såkaldt rekonstruktionsbehandling, kan man ikke bidrage til klubbens redning. 

 

Pressen bærer del af skylden

Torben Jensen fortæller, at en række sponsorer har trukket sig, efter "den seneste tids skriverier i pressen, hvor der igen stilles spørgsmålstegn omkring Lyngby Boldklubs fremtid". Torben Jensen skriver endvidere til Berlingske Business, at skriverierne udsætter klubben for et massivt pres, fordi klubbens kreditorer forventer at få betaling.

Skriverier hæmmer samtidig klubbens muligheder for at forhandle sig frem til salg af spillere, fordi købere af spillere forsøger at udnytte situationen ved at presse prisen i vejret og forhale forhandlingerne.

Torben Jensen oplyser, at målet er, at der skal skaffes mindst 15 mio. kroner kontant, og at der skal konverteres gæld for 40 mio. kroner, som ifølge bestyrelsesformanden vil være nok til at sikre fremtiden.

"Der er dialog med de nuværende aktionærer, som udgør cirka 420 stik. omkring tegning af nye aktier, og der er afgivet tilsagn fra flere aktionærer. Vi håber, at mange af vores aktionærer vil tegne nye aktier inden 26. januar, hvor betalingen af nye aktier skal ske, da vi ellers må annullere udbuddet og de modtagne tegninger," skriver Torben Jensen til Berlingske Business, som beretter, at det i sidste uge kom frem, at Torben Jensen arbejder på at sælge Lyngby Boldklub.

Publiceret: 18. Januar 2018 11:30
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen.dk

Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt