Mette Manova. Privatfoto.
Mette Manova. Privatfoto.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Mette udsat for brutal kærestevold: Se billederne. Læs hendes budskab her

"Jeg bliver så ked af det når jeg tænker over hvor normalt tæsk er blevet i parforhold. Jeg bliver ked af det på vegne af mig selv, at jeg lod det ske flere gange, at jeg tænkte at det var okay, og ikke meldte det."

Sådan skriver Mette Manova, som bor i Esbjerg, i et opslag på Facebook, hvor hun også  viser billeder af den vold, der er blevet begået mod hende. Mettes opslag spreder sig med lynets hast på de sociale medier. Hun har et budskab til voldramte kvinder:

"Først nu tænker jeg på det psykiske, hvor krænkende det var, ikke at være herre over min egen krop i de situationer, ikke selv at have indflydelse på om jeg ville hjem eller om han skulle stoppe med at slå mig. At være hjælpeløs i situationer hvor det ikke hjælper at skrige," fortsætter Mette Manova i FB-opslaget.

"Jeg fortryder ikke en eneste gang den dag jeg gik ned og meldte den mand jeg "elskede". Og jeg vil stærkt opfordre alle til at gøre det samme."

"Må gerne deles.. JEG VIL GØRE OPMÆRKSOM PÅ AT DETTE IKKE ER ET ANGREB MOD NOGEN. Det eneste jeg vil med dette opslag, er at nå ud til de der står i det samme, skriver Mette Manova.

Spred, del og viderebring meget gerne Mettes budskab til voldsramte kvinder gennem Facebook-opslaget under denne artikel:

 

 

Publiceret: 23. November 2016 15:33
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!