(Colourbox).

(Colourbox).

Ejby IF har gjort et scoop

Af
Martin van Dijk

TRÆNERSCOOP: Ejby IF Fodbold plejer ikke at trække de store overskrifter i medierne, men den ambitiøse serieklub, hvis førstehold holder til i Serie 3, har sikret sig lidt af et trænerscoop til den kommende halvsæson.
Det er den tidligere Herfølge-spiller Finn M. Jensen, som blandt andet har spillet 318 førsteholdskampe for klubben, hvor han også har stået i spidsen for divisionsholdet i halvandet år, som har takket ja til jobbet som træner for Ejbys unge og talentfulde førsteholdstrup.
Finn M. Jensen har desuden også en udlandskarriere bag sig som træner, da han har været fuldtidstræner i både Qatar og Malaysia, men nu skal han være med til at sikre en oprykning til serie 2 i Ejby IF Fodbold,
-Jeg har ikke det store kendskab til Ejby, men de stod og manglede en træner, og jeg havde ikke noget at lave, da jeg næsten lige er kommet hjem. Og så vil jeg da gerne hjælpe, så jeg har sagt ja til at træne holdet i den kommende halvsæson, og det jeg kender til klubben virker rigtig godt med fine forhold, siger Finn M. Jensen.
Der er opstartsmøde og første træning for seniorafdelingen torsdag den 23. juli klokken 17.30.

Publiceret 10 July 2009 15:00

SENESTE TV