Duoen Infernal kommer til Køge Festuge igen i år. (Pressefoto).

Duoen Infernal kommer til Køge Festuge igen i år. (Pressefoto).

Infernal fyrer op under Køge Festuge

Infernal vender tilbage til Køge Festuge efter sidste års succes-optræden.

Af
Martin Rasmussen

KØGE FESTUGE: Lige som sidste år kan publikum under Køge Festuge se frem til, at Infernal kommer forbi og fyrer op under festen. Infernal spiller fredag aften omkring klokken 22.30 og runder dermed fredagsprogrammet af på den store scene på Torvet.
Tidligere på fredagen, som er blevet døbt HB Køge-dagen, spiller blandt andre Rocazino. Infernal har tidligere med stor succes optrådt foran et fyldt torv under Køge Festuge.
Senest har man kunnet opleve det populære band på Grøn Koncert rundt omkring i landet, men i uge 35 er Lina Rafn og Paw Lagermann, som tilsammen udgør Infernal, altså tilbage i Køge Festuge, hvor der som altid er fri entré til samtlige koncerter.
Infernal blev dannet helt tilbage i slutningen af 1997, da bandet var husorkester på Diskotek IN i København, og hvor de opnåede stor succes med singlerne Sorti de l'Enfer og Highland Fling.
I alt endte debutalbummet Infernal affairs med at sælge omkring 80.000 eksemplarer, og det er trods en række udgivelser siden stadig Infernals største salgssucces.
Siden dengang har en lang række hits som "From Paris to Berlin", Keen on Disco" og "Ten Miles" været med til at slå Infernals navn fast i mange danskeres bevidsthed, lige som den seneste albumudgivelse "Electric Cabaret" også har sikret duoen masser af spilletid i radioen takket været hits som "Electric Light" og "Downtown Boys".

Publiceret 28 July 2009 14:30

SENESTE TV