Hjælp os med at hjælpe 3-årige Sofie Sievers…!

Kære læser!
Det vil altid være op til diskussion, hvor meget det offentlige, og hvor meget de private skal hjælpe syge mennesker. Som udgangspunkt skal vi selvfølgelig alle hjælpe, hvor vi kan – det manglede da bare – men omvendt ved vi jo også, at det ikke er alle, der kan hjælpes.
I de fleste tilfælde er det heldigvis det offentlige sygehusvæsen, der tager over – og  som regel med succes, hvis man kan udtrykke det sådan, men der er også tilfælde, hvor man ikke i Danmark har muligheden for at hjælpe nok – ikke har muligheden for at tilbyde den behandling, som kan helbrede. Derfor søger mange til udlandet – nogle i et desperat håb, andre i et velbegrundet håb om bedring/helbredelse.
Familien Sievers er oprindelig fra Køge, men nu bosat i Haslev kommune. Deres 3-årige datter Sofie lider af voldsomme epilepsianfald, og hun har brug for stamcellebehandling, som hun kun kan få i udlandet, for at få det bedre.
Men det koster mange penge – omkring 250.000 kroner – men er det mange penge for et ”liv”???
Selvfølgelig er det ikke det…!
Der er arrangeret en støttekoncert på Teaterbygningen i Køge lørdag den 8. maj, med deltagelse af bl.a. Alberte Winding, Master Fatman, den lokale ”danse-mus” Mie Moltke og hendes kæreste Lai Yde, samt det unge ”stjernefrø” Sarah West – og flere kommer ganske givet til i løbet af den kommende uge.
Der er foreløbig solgt 176 billetter (torsdag aften), og det giver da et pænt beløb til Sofie – men, men, men…der er langt op til de kr. 250.000,-
Her på Lørdags-Avisen har vi derfor besluttet, at vi fordobler de næste 100 billetter, der bliver solgt til prisen kr. 150,-.
Det vil med andre ord sige, at køber du en billet – eller støtter du med kr. 150,- - så lægger vi kr. 150,- oveni til de første 100 – altså kr. 15.000,- ”oven i hatten”.
Det vil være helt fint, hvis du har mulighed for at deltage i koncerten, men har du ikke, og vil alligevel støtte familien Sievers, så kan du bare indbetale kr. 150,-.
Hver gang du gør det, sætter Lørdags-Avisen kr. 150,- ekstra ind på kontoen…!
Billetter sælges gennem hjemmesiden www.sofie-sievers.dk . De koster som nævnt kr. 150,-, men det er kun et minimumsbeløb – du må MEGET gerne betale mere, da der jo er tale om en støttekoncert.
Man kan også støtte via SMS med kr. 50,-., kr. 100,- eller kr. 150,-. Det er blot at sende en SMS til 1231 med teksten HJÆLPSOFIE50, HJÆLPSOFIE100 eller HJÆLPSOFIE150.
Der er åbent for billetsalget på hjemmesiden til og med på torsdag den 6. maj.

Svensson er på efterløn

Torsdag var en underlig dag her på avisen. Det var dagen, hvor vi alle sammen blev mindet om, at vi er blevet lidt ældre…
Sven Erik Svensson – vor annoncekonsulent igennem 17 år – havde sidste arbejdsdag. Han har simpelthen valgt at gå på efterløn, og når vi først offentliggør det nu, så skyldes det simpelthen, at også han kan være beskeden…!
Vi ville egentlig gerne have holdt en lille reception for ham, men han har selv valgt, at afskeden med det ”pulserende liv” foregik i stille og rolige rammer, sammen med de mennesker han har arbejdet sammen med hver dag.
Han vil blive savnet med mappen under armen i det daglige bybillede i Køge. De 17 år i Køge Medie Center afløste 16 år i Sparekassen SDS, og før den tid var han i 15 år på Dagbladet…
Men han kan garanteret ikke sidde stille, så mon ikke mange foreninger i Køge vil nyde godt af hans engagement, entusiasme og kærlig til Køge i de næste mange år…!
- rigtig go´ weekend!

Publiceret 30 April 2010 10:30

SENESTE TV