Milton Graff Pedersen - afløste Britta Christensen, da hun på grund af sit helbred måtte trække sig fra borgmesterposten. Nu trækker han sig - og giver plads til Helle Adelborg.

Milton Graff Pedersen - afløste Britta Christensen, da hun på grund af sit helbred måtte trække sig fra borgmesterposten. Nu trækker han sig - og giver plads til Helle Adelborg.

Milton er alvorligt syg

Mandag aften blev det officielt, at Hvidovres tidligere borgmester er ramt af en alvorlig kræftsygdom

Som omtalt i Hvidovre Avis i tirsdags, har Milton Graff Pedersen (UF) trukket sig som borgmester i Hvidovre.

Af
oashvidovreavis.dk

Kommunalbestyrelsen valgte - som omtalt på forsiden - tirsdag aften Helle Adelborg (A) som hans afløser. Det var mandag eftermiddag redaktionen bekendt, at Milton desværre havde fået konstateret en meget alvorlig kræftsygdom, men redaktionen valgte ikke at skrive dette, da Milton på dette tidspunkt endnu ikke havde meldt det officielt ud. Det har han så gjort nu. 59-årige Milton Graff Pedersen fortalte således mandag aften til TV2 Lorry, at hans beslutning om at trække sig havde en meget kedelig forklaring - nemlig at han har fået konstateret en uhelbredelig kræftsygdom. Det er de fleste af avisens læsere bekendt, at Milton har haft en hektisk og turbulent periode som borgmester. Flere gange har han været sygemeldt på grund af et alkoholmisbrug og i foråret blev han eksempelvis vraget som spidskandidat til borgmesterposten af sine egne partifæller. Han sygemeldte sig og valgte at forlade Socialdemokraterne og blev løsgænger. Han kom dog aldrig tilbage på borgmesterkontoret igen - idet han flere gange forlængede sin sygemelding. Og nu er hans politiske kamp slut. Hvidovre Avis håber og ønsker for Milton, at han har energi og kræfter til at vinde kampen mod kræften.

Publiceret 20 December 2012 09:00

SENESTE TV