Bestyrelsen i LA Solrød fra Venstre, Henrik Boye Jørgensen (kandidat), Torben Skernby (kandidat), Majken Jørgensen (kandidat), Flemming Egenhardt Nielsen (Formand), Dan Larsen (kasserer).

Bestyrelsen i LA Solrød fra Venstre, Henrik Boye Jørgensen (kandidat), Torben Skernby (kandidat), Majken Jørgensen (kandidat), Flemming Egenhardt Nielsen (Formand), Dan Larsen (kasserer).

Liberal Alliance ser dagens lys i Solrød

Er klar til kommunalvalget til november 2013.

SOLRØD: Liberal Alliance Solrød har afholdt stiftende generalforsamling og lokalforeningen melder sig nu klar til det kommende kommunalvalg.
Der er samtidigt afholdt opstillingsmøde og den nye formand i LA Solrød. Flemming Egenhardt Nielsen, fortæller at opstillingslisten stadig er åben.
- Vi forventer, at der kommer flere kandidater på listen henover sommeren og vi vil også meget gerne have flere medlemmer. Nu har vi fået startet lokalafdelingen og vi glæder os til at komme i gang med det politiske arbejde, siger han.
- Det bliver spændende at komme i gang, og vi ser frem til at vi her til sommer skal ud og føre valgkamp rundt omkring i kommunen, siger den 48-årige Henrik Boye Jørgensen som erpidskandidat for Liberal Alliance i Solrød.
- Mit håb er, at vi i de kommende år kan sætte nogle ægte liberale fingeraftryk på lokalpolitikken. Solrød er en dejlig kommune, men der er helt sikkert ting, der kunne være bedre, siger han videre.
Også kandidat i Liberal Alliance i Solrød, den 44 årige Torben Skernby, udtaler at kommunen står over for nogle demografiske udfordringer i de kommende år, hvor der er udsigt til, at der bliver flere ældre medborgere og med få skattebetalende tilflyttere til at medfinansiere udgifterne.
- Så der skal tænkes nyt og alternativt, hvis kommunen skal udvikle sig i positiv retning og LA vil derfor arbejde for, at der bliver flere Solrød borgere i de kommende år, fastslår Torben Skernby.
Liberal Alliance fik ved sidste folketingsvalg, 6,6% af stemmerne i Solrød.
pm

Publiceret 06 June 2013 17:15

SENESTE TV