Manager Jesper Pedersen glæder sig til samarbejdet med klubbens nye træner, Thomas Skov. (Arkivfoto).

Manager Jesper Pedersen glæder sig til samarbejdet med klubbens nye træner, Thomas Skov. (Arkivfoto).

Rishøj sikrer sig Thomas Skov som ny træner

Manager Jesper Pedersen glad for den nye “trænersigning”.

FODBOLD: Rishøj Boldklub har fundet afløseren for træner Jimmy Brinksby, der stoppede efter sidste sæson.
Det nye trænernavn i Rishøj er Thomas Skov - der sidste sæson stod i spidsen for Herlev IF.
Rishøjs manager Jesper Pedersen oplyser til Rishøj Boldklubs hjemmeside, at der er lavet aftale med Herlev IF tidligere cheftræner Thomas Skov, som tiltræder på en i første omgang halvårlig aftale og dermed indtræder i trænerteamet sammen med Jesper Pedersen og spillende træner Morten Avnskjold.
Jesper Pedersen har kendskab til Thomas Skov fra sidste år, da han tog UEFA´s A-licens i DBU regi. Her var Jesper Pedersen instruktør og betragter Thomas Skov som et stort trænertalent.
- Vi får en fin uddannet træner, som er seriøs og dedikeret og samtidig i besiddelse af gode menneskelige egenskaber., siger Jesper Pedersen.
Thomas Skov har trods sin alder på blot 34 allerede meget trænererfaring. Han startede som cheftræner  i Rosenhøj Boldklub, hvor han på 5 1/2 år spillede holdet fra Serie 3 til Sjællandsserien med ialt 3 oprykninger. Herefter var han cheftræner i Stenløse og efterfølgende 2 år som cheftræner i Herlev IF med bl.a. en flot 3. plads i sæsonen 2011/2012.
Han har endvidere spillererfaring fra den næstbedste og 3. bedste fodboldrække.
Det vil fortsat være Jesper Pedersen som har det endelige ansvar m.h.t. holdsammensætning, spillestil, træningsplanlægning m.m. men i tæt samarbejde med Thomas Skov og Morten Avnskjold.
Jesper Pedersen har store forventninger til dette samarbejde - og selvom det selvfølgeligt bliver vanskeligt at gentage sidste sæsons flotte 3. plads, har han en tyrkertro på, at godt arbejde på træningsbanen vil udmønte sig i gode præstationer i en svær Vest-række.
- Det er endvidere glædeligt, at der i den nye situation m.h.t. at vi meget uheldigt igen røg i Vestkredsen er stor opbakning fra spillertruppen. Der er ingen, som har meldt fra, så vi har holdt fast i truppen fra forårsafslutningen minus de 3 spillere, som tidligt meldte fra af forskellige årsager, oplyser Rishøj-manageren.
I Rishøj glæder man sig også over, at Andreas Albæk, som de sidste 4 måneder har været i 2. holdstruppen i Greve p.g.a. genoptræning efter en længervarende lyskeskade atter er fit for fight og igen starter op i Rishøj. Det er en spiller med et stort potentiale, og Jesper Pedersen krydser fingre for, at Andreas Albæk holder hele vejen og tror på en stor fremtid for ham.
Endvidere kommer Mads Villadsen tilbage fra nyoprykkede Vanløse IF efter en lille sviptur på  et halvt år. En skadesfri Mads Villadsen er en stor gevinst for truppen.
Rishøj arbejder videre med henblik på. at få styrket truppen yderligere frem mod sæsonstarten.
pm

Thomas Skov - ny træner i Rishøj Boldklub. (Arkivfoto).

Thomas Skov - ny træner i Rishøj Boldklub. (Arkivfoto).

Publiceret 10 July 2013 14:30

SENESTE TV