Ehsan Kavousi fra Fredericia vandt finalen.

Ehsan Kavousi fra Fredericia vandt finalen.

Ehsan vandt Årets Brillelook

Ehsan Kavousi fra Fredericia vandt finalen under modeugen i København og er klar til eventyr i London, Tanzania – og måske New York

30-årige Ehsan Kavousi fra Fredericia løb med titlen som Årets Brillelook 2013, da Louis Nielsen afviklede finalen i årets brillemodel-konkurrence under modeugen i København. Dermed er han sikret en plads i den nordiske finale i London samt en tur til Tanzania som ambassadør for Louis Nielsens projekt i Østafrika. Og falder selveste Helena Christensen for Ehsans smil og drengede charme, så kan han også løbe med hovedpræmien i form af et photo shoot i New York med Helena Christensen selv bag kameraet.
"Det er jo helt utroligt. Det er først nu, at det er ved at gå op for mig, at jeg har vundet, og at der venter så mange spændende ting forude," siger Ehsan Kavousi.
Dommerpanelet med modediktator og brillekonge Jim Lyngvild i spidsen var ikke i tvivl, da Ehsan blev udpeget som vinder i finalen foran flere hundrede tilskuere på in-stedet Toldboden i København. Dommerne var enige om, at Ehsan Kavousi viste stor personlighed og i kombination med et stærkt brillelook gav det sejren.
"Det er fantastisk. Jeg er meget beæret, og nu vil jeg naturligvis gerne tage til London i november og gøre det så godt, at jeg vinder det hele og dermed skal møde selveste Helena Christensen i New York," siger Ehsan Kavousi, som glæder sig til at skulle vise flaget for Fredericia ude i den store verden.
"Men jeg er selvfølgelig meget spændt og også en smule nervøs. Tanken om at det nu er helt sikkert, at Helena Christensen personligt skal bedømme mig i forbindelse med den nordiske finale, giver allerede sommerfugle i maven," siger den Ehsan, der til dagligt arbejder som kreativ direktør for design studiet Ubermensch, ligesom han er forfatter.

Publiceret 15 August 2013 08:30

SENESTE TV