(Arkivfoto: DS).

(Arkivfoto: DS).

Frivillighedsaften i Solrød

SOLRØD: Mandag den 4. november kl. 19.00 afholdes Solrød Kommunes Frivillighedsaften 2013 i Aktivitets- og Frivilligcenter, Solrød Center 85. På Frivillighedsaftenen uddeles Frivillighedsprisen 2013.
Aftenens program vil bl.a. byde på spændende oplæg, musikalsk underholdning og mulighed for at nyde kaffe og kage i samvær med aktive frivillige borgere i Solrød.
Formand i Frivilligrådet og direktør for Psykiatrifonden, Vibe Klarup Voetmann, giver et inspirerende indlæg om mulighederne for frivillighed i fremtiden. Herunder hvordan der i forhold til det psykiatriske område kan arbejdes med en understøttende frivillig indsats.
Aftenen afsluttes med, at borgmester Niels Hörup overrækker Solrød Kommunes Frivillighedspris 2013. Prisen gives til en person/forening som anerkendelse for et stort frivilligt engagement.
Gratis billetter kan afhentes i Brugerinformationen i Aktivitets- og Frivilligcenter, Solrød Center 85 i perioden frem til den 28. oktober, mandag til fredag kl. 10-13 og torsdag tillige kl. 16-17. Der er begrænset deltagerantal og billetterne udleveres efter ”først til mølle” princippet.
pm

Publiceret 21 October 2013 06:00

SENESTE TV