Købmand Per Jensen ser frem til at kunne byde kunderne inden for i MENY fra foråret 2015.

Købmand Per Jensen ser frem til at kunne byde kunderne inden for i MENY fra foråret 2015.

Wika SuperBest i Køge bliver til MENY næste år

Wika SuperBest i Køge bliver til foråret forvandlet til MENY. Det sker som led i at butikker i EUROSPAR og SuperBest bliver lagt sammen og genopstår i et nyt, moderne fødevarekoncept.

I løbet af første halvår 2015 bliver Wika SuperBest i Køge omdannet til Danmarks nye fødevaremarked, MENY. Butikken på Gymnasievej vil efter en omstilling stå klar til at byde kunderne velkommen i et inspirerende og moderne fødevaremarked.
- Sammen med vores købmandskollegaer starter vi nu en spændende rejse. Med MENY skaber vi en helt ny indkøbsoplevelse, hvor vores kunder vil opleve et nyskabende og moderne fødevaremarked. I MENY bliver omdrejningspunktet en stor kærlighed til mad og det faktum, at måltidet skal samle familien – ikke kun i weekenden, men hver eneste dag.
Det siger sig selv, at vi fortsat kommer til at arbejde benhårdt for at give vores trofaste kunder en god service af vores madarbejdere, hver gang de handler, siger Per Jensen, købmand i Wika SuperBest i Køge.
MENY får landets bedste og største fødevaresortiment suppleret af personlig betjening fra dygtige fagfolk. Kæden kommer til at tilbyde en inspirerende indkøbs- og madoplevelse, hvor kunderne bliver mødt af et stort sortiment, friske ferskvarer og personlig service fra engagerede, dygtige fagfolk. Med etableringen løfter vi overliggeren for, hvad et supermarked kan og skal tilbyde kunderne.
- Personale og købmand glæder sig til det hele er klar, og vi kan byde indenfor til endnu flere spændende madoplevelser i den nye MENY kæde, lyder det fra Wika.

Publiceret 16 September 2014 15:00

SENESTE TV