Kasper Bondegaard Pedersen (tv) og Camilla Louise Krøyer har fået skabt en blomstrende webshop på rekordtid. (Foto: LL).

Kasper Bondegaard Pedersen (tv) og Camilla Louise Krøyer har fået skabt en blomstrende webshop på rekordtid. (Foto: LL).

Ungt iværksætterpar sigter efter drømmen

Det er kun få måneder siden, at 22-årige Kasper Bondegaard Pedersen og 20-årige Camilla Louise Krøyer sammen startede virksomheden www.trendday.dk - en webshop med modetøj til piger. Snart har det unge kærestepar skabt en omsætning på en halv million kr.

Af
Af Louise Lindblad

KØGE: Iværksætterkulturen er mere udbredt en nogensinde før, især blandt unge mennesker. Nogle af dem, der har valgt at springe ud i det og gå målrettet efter drømmen er Kasper Bondegaard Pedersen og Camilla Louise Krøyer på henholdsvis 22 og 20 år. De har begge gået på Køge Handelsskole, bor lige nu hos forældrene i Køge og Greve og er både partnere i privat- og arbejdslivet.
- Vi er begge enormt grebet af idéen om at skabe sit eget brand og ikke være afhængig af en chef, lyder det fra den unge iværksætter og mandlige halvdel af partnerskabet, Kasper Bondegaard Pedersen.
Kasper har altid været fascineret af iværksætteri og startede allerede med iværksætterprojekter for to år siden. Trendday er dog uden tvivl hans mest succesfulde forretning hidtil – og det er måske ikke helt tilfældigt.
Teamworket mellem Camilla og Kasper er nemlig, ifølge parret selv, altafgørende, og deres arbejdsomhed og målrettethed må være nøglen til virksomhedens succes. I det daglige står Camilla primært for det praktiske arbejde i form af pakning af tøjet, der lige nu står stablet i kasser i forældrenes hjem i Greve, mens Kasper står for en stor del af kommunikationsarbejdet.
- Jeg pakker tøjet sammen, enten om morgenen, inden jeg skal på arbejde eller aftenen før. Kasper er ansvarlig for, at jeg overhovedet har noget at pakke ned. Det havde aldrig kunnet lade sig gøre at nå så langt uden hinanden, siger Camilla Louise Krøyer.
10.000 kroner pr. person - 20.000 kroner i alt. Det var den ”sjat” penge, som det unge par valgte at lægge i projektet, som de siden april måned i år har knoklet for at få op at stå. Visionen bag projektet var at starte en webshop med modetøj til piger i aldersgruppen 16-29 år. Et marked, som parret så store muligheder i. I dag, små fire måneder efter, har virksomheden Trendday omsat for lige omkring en halv million kroner.
- Da vi startede, var vores målsætning at omsætte for 600.000 kroner på et år. Det mål er vi nu så småt ved at nå, så det nye mål hedder 1,3-1,4 på et år, siger en yderst tilfreds Kasper Bondegaard Pedersen.
Parret arbejder i øjeblikket begge som lærervikarer ved siden af projektet, som ellers er et fuldtidsjob. Alt overskud fra Trendday går nemlig lige nu til at udvide og optimere virksomheden. Blandt andet har parret netop underskrevet en kontrakt til et kontor i Valby, hvor de fremtidige ordre skal håndteres.

Det hele startede med genbrugstøj

Det var under studietiden på Køge Handelsskole, at Camilla og Kasper opdagede, at der var et marked for pigetøj til forholdsvis lave priser.
Camilla startede med at sælge ud af sit brugte tøj, hvilket hurtigt tog om sig. Salget gik så stærkt, at Camilla fik tøj udefra og derved – gennem en Facebookside – egentlig havde startet sin egen lille forretning.
- Det var egentlig ikke rigtigt gået op for mig, at jeg havde startet en forretning, før Kasper sagde det til mig. Pigetøj er langt nemmere at sælge end drengetøj, fordi piger er bedre til at sammensætte mærker, som ikke behøver at være store og kendte. Med Kaspers tidligere erfaring og den succes, som jeg havde haft, valgte vi derfor at satse på projektet, fortæller Camilla Louise Krøyer.
Fremtidsdrømmene er store. Parret er enige om at satse fuldt ud på Trendday og gå efter drømmen om at kunne leve af at være selvstændige. Og de er enige om at gøre det sammen - hele vejen.
- Jeg tror på, at det her kan blive en millionforretning. Vi håber og tror på, at forretningen inden for 1-2 år vil kunne betale løn til os begge, understreger Kasper Bondegaard Pedersen.

Teamworket mellem Camilla Louise Krøyer og Kasper Bondegaard Pedersen er, ifølge parret selv, altafgørende, og deres arbejdsomhed og målrettethed må være nøglen til virksomhedens succes. (Foto: LL).

Teamworket mellem Camilla Louise Krøyer og Kasper Bondegaard Pedersen er, ifølge parret selv, altafgørende, og deres arbejdsomhed og målrettethed må være nøglen til virksomhedens succes. (Foto: LL).

Publiceret 22 July 2015 06:00

SENESTE TV