Kashmir har fået en god start i Køge siden åbningen for nogle måneder siden.(Foto: JCJ)

Kashmir har fået en god start i Køge siden åbningen for nogle måneder siden.(Foto: JCJ)

God start for indisk takeaway

Restaurant Kashmir melder om god interesse for indisk mad i Køge efter åbningen af sin takeaway på Søndre Viaduktvej

Af
Martin Rasmussen

Nogle vil måske kende Restaurant Kashmir fra København, hvor restauranten åbnede i 1982 som en af de første indiske restauranter, men i de seneste måneder er Kashmir også blevet en del af bybilledet i Køge.
Restauranten har således åbnet sin første takeaway-afdeling i nyistandsatte lokaler på Søndre Viaduktvej. Herfra leverer man autentisk indisk mad til hele Køge og omegn, og det er blevet vel modtager, fortæller Shamas Razaq fra Restaurant Kashmir.
"Vi har gjort os meget umage med lokalerne og facaden, og det kan ses og mærkes, da mange af vores kunder mener, at der er sket en kæmpe forandring på lokalerne på Søndre Viaduktvej 11," siger han.
Kashmir har valgt at have åbent køkken, og dermed er den et af de få steder i Danmark, hvor man kan følge tilberedningen og bagningen af Naanbrød i en traditionel Tandooriovn.
"Det indiske køkken er ikke kun smagfuldt men også meget farverigt, og kundernes nysgerrighed og vores lyst til at fortælle om maden giver anledning til nogle hyggelig samtaler," fortæller Shamas Razaq.
Det er ikke helt tilfældigt, at det lige blev Køge, valget faldt på i forbindelse med åbningen af kædens første sted i provinsen.
"Vi ved, at der er stor efterspørgsmål på en autentisk takeway. Der er del fastfood-spisesteder i Køge, men vi mente, at der manglede et spisested, som kun koncentrerer sig om de orientalske krydderier og masala, som er vores kernekompetence," siger Shamas Razaq.
Kashmir leverer til hele Køge, Havdrup, Lille Skensved, Bjæverskov, Hårlev, Strøby, Herfølge, Tureby og Solrød Strand. Læs mere om mulighederne på www.kashmir-togo.dk.

"Vi ved, at der er stor efterspørgsmål på en autentisk takeway," siger Shamas Razaq fra Kashmir.

Publiceret 20 April 2016 14:00

SENESTE TV