Den ”digitale forening” Boblberg.dk er blevet et stort hit i Hvidovre Kommune

Det er lidt over et år siden at den digitale opslagstavle Boblberg.dk, åbnede i Hvidovre Kommune. Boblberg er et alternativ til det etablerede foreningsliv i kommunen. På det første år er der allerede 1152 Hvidovreborgere der har oprettet sig som bruger inde på platformen.

På hjemmesiden kan man se aktuelle opslag, hvor folk søger andre personer der deler samme interesse for aktiviteter som f.eks. tennis, mountainbike træning, madkurser, løbeture, klatring, sang og musik, motion, samt mange andre aktiviteter. Samtidig kan man finde folk som blot søger venner at snakke med, folk som søger personer at rejse med og også foreninger og institutioner, der søger frivillige til forskelligt slags arbejde. På Boblberg.dk kan man virkelig finde lige den eller dem, som interesserer sig for præcis det samme, som én selv. Hjemmesiden er for alle og den er desuden helt gratis at bruge og uden reklamer. Når man bruger Boblberg.dk er der gode chancer for at finde et match. Hele 78 % af “Boblerne”, som de såkaldte opslag fra brugerne er kaldt, har fået et eller flere svar fra andre personer på hjemmesiden. Boblberg.dk sætter rammerne for en aktiv og sund hverdag Generelt er hjemmesiden henvendt mod de personer, som ikke har lyst eller tid til det forpligtende ved at være meldt til en fast aktivitet hver uge. Seniorer har også god mulighed for at finde sammen med andre personer på egne præmisser og f.eks. i dagtimerne. Samtidig er hjemmesiden en god service overfor nytilflyttere, der ønsker at skabe sig et netværk i Hvidovre Kommune. Målet med at indføre Boblberg.dk er således at fremme et mangfoldigt fritidsliv i Hvidovre Kommune og at så mange personer som muligt får et aktivt og sundt fritidsliv.

Nye hoveder vil hjælpe Boblberg ud til flere borgere i Hvidovre Kommune

I de kommende tre måneder vil fire event koordinatorer fra Cph Business Academy, hjælpe portalen med at blive endnu mere udbredt blandt borgerne i Hvidovre Kommune. De vil afholde arrangementer forskellige steder i byen samt komme med ideer til nye tiltag på portalen, for at kunne sprede det gode budskab bedst muligt. På denne måde får Boblberg en masse gode ideer og samtidig får de studerende en hel masse god erfaring fra arbejdslivet med på vejen.

Publiceret 16 August 2016 08:00

SENESTE TV