Prestigefuld pris for ny baneforbindelse

Banedanmark vinder pris på international infrastrukturkonference for den nye København-Ringsted-bane

Onsdag 2. november høstede Banedanmark international anerkendelse, da projektet bag Danmarks første højhastighedsjernbane Den nye bane København-Ringsted, vandt prisen i kategorien ”Innovation in Rail og Transit” ved Be Inspired Awards i London, som bliver afholdt i forbindelse med den årlige konference "The Year In Infrastructure."
Den nye bane København-Ringsted vandt den fornemme pris for den måde, de arbejder med at implementere brugen af intelligente 3D-modeller i projektstyring.
”Vi er rigtig glade for, at vi bliver internationalt anerkendt for den måde, vi arbejder med 3D-modeller på i Banedanmark. At vores projekt får en pris af denne størrelse vidner om, at vores tilgang til projektstyring som bygherre er innovativ og i tråd med de største aktører på markedet. Ikke kun i Danmark, men også internationalt,” siger Gita Mohshizadeh, Head of BIM implementation for Den nye bane København-Ringsted, i Banedanmark.
”Det er ikke kun et skulderklap til os, men også til vores leverandører som foruden at aflevere den nødvendige data også er meget positivt indstillede over den måde, vi stiller vores krav på.”
I dommerbetænkningen blev der i særlig grad lagt vægt på, at Banedanmark med anlægningen af den nye Bane København-Ringsted har skabt en standard i verdensklasse i et projekt, der både er omfattende i størrelse og kompleksitet.
Banedanmark var i tæt opløb med to store jernbaneprojekter fra henholdsvis England og Sverige om den prestigefulde pris.mart

Publiceret 15 November 2016 07:00

SENESTE TV