Møde om Nordkystens fremtid

KYSTSIKRING Halsnæs Kommune inviterer alle med interesse for et samlet kystbeskyttelsesprojekt for Nordkysten til orienteringsmøde om Nordkystens Fremtid lørdag den 14. januar kl. 9-11 i Halsnæs Medborgerhus i Hundested, hvor blandt andet et skitseprojekt bliver præsenteret.
Halsnæs Kommune samarbejder med Gribskov og Helsingør kommuner om en fælles kystbeskyttelsesløsning for hele Nordkysten. Projektet kaldes Nordkystens Fremtid.
I løbet af sommeren og efteråret 2016 har en rådgivergruppe bestående af COWI, Niras, DHI samt Hasløv & Kjærsgaard udarbejdet et kystteknisk skitseprojekt, der beskriver hvilken kystteknisk løsning, der er den bedste, hvad det koster, hvor sandet kan komme fra og en overordnet vurdering af de miljømæssige konsekvenser.
På mødet bliver resultaterne af skitseprojektet præsenteret, og der bliver mulighed for at stille spørgsmål til projektet. Alle er velkomne til at komme og høre om projektet og det videre arbejde.
 
 

MERE OM KYSTPROJEKT

Det kysttekniske skitseprojekt kan ses på Gribskov Kommunes hjemmeside: http://www.gribskov.dk/borger/natur-miljoe-og-trafik/kyst-fredning-og-natur/nordkystens-fremtid/

Tilmelding til infomødet: pvme@halsnaes.dk senest torsdag kl. 15.

Publiceret 11 January 2017 07:00

Lokalavisen nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Lokalavisen
SENESTE TV