Falsk hakkekøds vilde debut:

"Vi kan ikke følge med efterspørgslen"

Aarhus-baserede Naturli' Foods har oplevet en kæmpe efterspørgsel, efter virksomhedens plantebaserede køderstatningsprodukt Naturli' Hakket tirsdag blev sat til salg i Dansk Supermarkeds butikker

Det ligner kød, og det smager eftersigende også som kød, men det er det ikke. Den Aarhusbaserede virksomhed Naturli' Foods præsenterede i midten af december produktet Naturli' Hakket, som er et plantebaserede køderstatningsprodukt.
Tirsdag ramte produktet for første gang kølediske rundt omkring i Danmark.Det skete i Dansk Supermarkeds butikker, og allerede dagen efter kan virksomheden oplyse, at produktet er udsolgt. Det skriver Ekstra Bladet, som har snakket med Naturli' Foods direktør, Henrik Lund.
LÆS OGSÅ: Disse bøffer er lavet 100 procent af planter
"Der er stort set totalt udsolgt. Der er tomme diske allerede efter en dag. Vi kan ikke følge med efterspørgslen. Vi er meget overraskede over den store interesse. Vi har lavet en nødplan nu, så vi kan få flere produkter ud til kunderne. Det er bare fedt," fortæller han til mediet.
Ifølge Ekstra Bladet er en ny omgang Naturli' Hakket sat i produktion og forventes at ramme butikkernes kølediske allerede torsdag. 
Naturli' Foods har til huse i Agro Food Park i Skejby i det nordlige Aarhus.
jwh

Naturlig' hakket kommer til at ligge i køledisken ved siden af almindeligt hakkekød. Pressefoto

Naturlig' hakket kommer til at ligge i køledisken ved siden af almindeligt hakkekød. Pressefoto

Publiceret 03 January 2018 18:45

SENESTE TV