Cirkler og firkanter i Kældergalleriet

UDSTILLING Årets første udstillere i Kældergalleriet Torup er to lokale kunstnere: Camilla Grell og Karin Ifanger. De er begge flyttet til Torup indenfor de seneste år.
Camilla er billed- og tekstilkunster og optaget af, hvad det gode liv er og vor tids hurtighed. I hendes malerier og tegninger indgår der ofte hvilende og sovende dyr og mennesker som en modreaktion på vor tids flyvende hurtighed. En form for opbremsning og refleksion over hvad der er vigtigt her i livet. Med en baggrund i den tekstile verden gøres der brug af print, tekstiler, udklippede figurer og former som en naturlig del af de brugte teknikker i både papirværker og malerier. Cirklen er ofte omdrejningspunkt. Et livshjul, en cyklus og en undersøgelse af livets overgange.
Karin er autodidakt og har i den virksomhed, hvor hun har været ansat, brugt sin kunst til at anskueliggøre virksomhedværdier i samarbejde med medarbejdere og ledelse. Projektet havde til formål at visualisere virksomhedens værdier: Kundefokus, Respekt, Initiativ, Integritet m.fl. Projektet omhandlede mange forskellige kunstneriske udtryksmåder: musik, tekstil, oliemaleri, installation…..Det er resultaterne af disse processer, hun vil vise os. Efter pensionering er Karin i gang med at realisere sin ungdomsdrøm om at lave keramik, og hun er gået i lære hos sin nabo og gode veninde keramikeren Kit Feilberg.
Der er fernisering lørdag den 13/1 kl. 11 -13, og udstillingen fortsætter til 5/3.
Den 25. januar kl. 19 inviterer Karin til foredraget: ”Værdier skal være synlige”, hvor hun mere detaljeret vil fortælle om baggrund for og gennemførelse af ”Værdiprojektet”. Begge arrangementer forgår i Kældergalleriet under Brugsen i Torup.
 

Publiceret 07 January 2018 10:00

Lokalavisen nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen
SENESTE TV