Krydser fingre for nye arbejdspladser i Halsnæs

UDFLYTNING  I denne måned udmelder regeringen hvilke kommuner, der får statslige arbejdspladser tilført i forbindelse med udflytning.
Bygningsstyrelsen og Styrelsen for institutioner og Uddannelsesstøtte er allerede blevet nævnt som muligheder for Halsnæs' vedkommende.
Eksborgmester Steen Hasselriis (V) har været i kontakt med sine partifæller på Christiansborg og krydser fingre for, at der kommer statslige arbejdspladser til Halsnæs.
"Intet er givet på forhånd, men vi har da lov at drømme, indtil meldingen kommer her i januar. Det vil få stor betydning for vores kommune, hvis der flyttes for eksempel 100 statslige arbejdspladser her til Halsnæs. Det vil skabe noget øget omsætning i forretningsliv og servicevirksomheder, på sigt måske også flere tilflyttere, hvis eller når medarbejderne vælger at bosætte sig her," lyder det fra Steen Hasselriis.
Der er opbakning fra Christiansborg: "Halsnæs Kommune har brug for flere lokale arbejdspladser. Og jeg støtter op om, at turen går til Halsnæs, når regeringen tager næste skridt i udflytningen af statslige arbejdspladser," fortæller folketingsmedlem og beskæftigelsesordfører Hans Andersen (V).
Han mener, at flere konkrete muligheder kunne være i spil for Halsnæs kommune, f.eks. Bygningsstyrelsen, Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte eller områder inden for landbrug, fødevarer, fiskeri, natur og miljø: "Ja, listen over arbejdspladser er lige så lang som argumenterne for at flytte dem hertil." /an
LÆS OGSÅ: HALSNÆS ER OPLAGT FOR STATSLIGE ARBEJDSPLADSER
 
 

Publiceret 08 January 2018 15:30

SENESTE TV