Italiensk for begyndere i Frederiksværk

SPROGKURSER "Udvid din horisont og lær italiensk eller spansk i aftenskolen," lyder det fra LOF, som starter nye sproghold op i Frederiksværk.

Den nye aftenskolesæson er ved at gå i gang, og i år tilbyder LOF igen undervisning i både italiensk og spansk i Frederiksværk. Interessen for at lære sprog er stigende: ”Vi får rigtig mange tilmeldinger til sprogholdene. Det er tydeligt, at mange vil være bedre ”klædt på”, når sommerferien for mange byder på varmere himmelstrøg. ” siger Sirenetta Pizzichelli Poulsen, der er kursuskonsulent for LOF's sproghold.

Henrik Bjørslev underviser i italiensk og starter to italienskhold op på Arresø skole, Magleblik. Et helt nyt begynderhold og et fortsætterhold, som startede i efteråret 2017.  Han er uddannet musiker og har studeret musikvidenskab og kunsthistorie i Italien. Hans kærlighed til det italienske sprog og kulturen har ført til ophold i Italien, og sideløbende med sit øvrige arbejdsliv som musiker og fotograf, har han løbende undervist i italiensk. 

Albena Radeva underviser i spansk og er uddannet lingvist og lærer i spansk sprog og litteratur.  Hun starter et begynderhold op på Frederiksværk Skole. Albena har undervisningserfaring i spansk, engelsk og bulgarsk i forskellige undervisningssystemer i Danmark og i Bulgarien.

Hvis man vil styrke indlæringen af sproget, tilbyder LOF at man, når man er tilmeldt et hold, gratis kan deltage på et andet indenfor samme sprog, fx et af LOF's øvrige hold i Hillerød. Undervisningen starter her i januar, og man kan læse mere og tilmelde sig på LOF's hjemmeside LOFkurser.dk

Henrik Bjørslev er klar til italiensk for begyndere og øvede.

Henrik Bjørslev er klar til italiensk for begyndere og øvede.

Publiceret 13 January 2018 07:00

SENESTE TV