Kreativ uge i sneen

Ski, fægtning, film, billedkunst og rockmusik på skoleskemaet

UNDERVISNING På Frederiksværk Gymnasium og HF er uge 10 noget ganske særligt, for netop i den uge afbrydes skriftlige afleveringer og faglig fordybelse med en kreativ uge for 1.g'erne.

Efter grundforløb er de nu startet i deres studieretningsklasser, som skal rystes godt sammen. En stor del af eleverne var derfor draget til Beitostølen i Norge for at stå på langrendsski, og de boede  sammen på tværs af klasser i hytter, hvor de selv lavede mad og fik tingene til at fungere.

”Vi tror på, at de venskaber, som er knyttet vedligeholdes og nye opstår på sådan en tur,” siger vicerektor Anne Hemmingsen.

De elever, som valgte at blive hjemme, kunne i stedet for en tur i den norske sne,  prøve kræfter med både billedkunst, mediefag, idræt og musik. Der var også et par ekskursioner på programmet: Trianglen Fægteklub på Østerbro åbnede dørene for et par timers fægtning med fuld udrustning og der blev studeret dansk rockmusik på Rockmuseet Ragnarock i Roskilde.

”Vi vil helt sikkert gentage idéen de kommende år, da de gode relationer smitter af på skolens læringsmiljø,” slutter vicerektor Anne Hemmingsen efter at have fået positive tilbagemedlinger fra eleverne.

Publiceret 14 March 2018 09:48

Lokalavisen nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen
SENESTE TV