Visionspulje støtter syv lokale projekter

FORDELING 400.000 kroner er nu fordelt fra Visionspuljen 2018 i Halsnæs Kommune.

En fjerdedel af de i alt 28 projektansøgninger blev tilgodeset, og den store interesse for Visionspuljen 2018 har betydet, at flere ansøgere med gode og kvalificerede projekter enten er blevet tildelt mindre støtte end ansøgt, eller ikke modtager støtte i denne omgang, oplyser kommunen i en pressemeddelelse:

"Der har været flere gode ansøgninger, end vi nogensinde har haft i denne pulje. Det er glædeligt at se, at der er så stort et initiativ til at fremme visionen og skabe projekter for og med hinanden her i Halsnæs. Jeg er glad for, at vi som udvalg har haft en politisk proces, hvor vi går fra mødet i enighed om støtte til en lang række af gode projekter, der vil gavne udviklingen i Halsnæs," udtaler Udvalgsformand for Kultur, Idræt og Demokrati, Helle Vibeke Lunderød.

Med midlerne fordelt kan borgere og besøgende i Halsnæs nu se frem til at opleve eller gense en videreudvikling af blandt andet Hundested Motortræf, Lynæs Sommerbio, og TimeWinder nostalgidage. Derudover er der givet støtte til restaurering og formidling omkring Turbinehuset i Frederiksværk, ny permanent udstilling om 'Krig, fred og krudt', et såkaldt inkubatormiljø (en slags rugekasse for iværksættere) under Hundested Erhverv, samt klargøring til modtagelse af Kivioq, Knud Rasmussens ekspeditionsskib.

Se de fordelte beløb i faktaboksen.

Visionpuljen 2018

Fordeling
• Foreningen Turbinehusets Venner - Formidling og  restaurering:      50.000 kr.
• Komiteen TimeWinder - Nostalgidage 2018: 87.500 kr.
• Hundested Motortræf - Event i Hundested Havn: 40.000 kr.
• Foreningen Kivioqs Venner - Klargøring af ekspeditionsskib: 45.000 kr.,
• Industrimuseet Frederiksværk - Permanent fortælling om krig, fred og krudt: 95.200 kr.
• Hundested Erhverv - Inkubatormiljø: 74.000 kr.
• Lynæs Surfcenter - Lynæs Sommerbio: 8.300 kr.

Publiceret 16 April 2018 15:00

SENESTE TV