Landsby:

Nu er det officielt: “Ørsted er en glad by”

To flotte byportaler sat op ved indkørslerne mod Allingåbro og Holbæk

Endnu engang manifesterede sammenholdet og fælleskabet sig i Ørsted, da opsætningen af to nye byportaler ved indkørslerne til byen blev indviet.

Det skete med mere end 100 deltagere, der blev bespist med både pølser, øl og sodavand, is og en kop kaffe. Den officielle markering fandt sted ved Rougsøskolen, hvor den ene af de to byportaler er sat op. Den. Anden er på Rougsøvej ved indkørslen fra Allingåbro.

“Nu har vi fået flotte og gedigne indkørsler til “Ørsted - en glad by” og det takket været et samarbejde med borger- og handelsstandsforeningen, sagde formanden for Ørsted Kro A/S, Dag Kristiansen.

Og så blev der festet og fejret, at Ørsted vil videre. Sloganet fra tv-serien “Landsbyen, der ikke ville dø”, er blevet ændret til “Ørsted - en glad by”.

“Hvor er det dejligt at fejre denne begivenhed i højt solskin og med mere end 100 glade menesker. Det lover godt for fremtiden, lød det fra den presseansvarlige for Ørsted Kro, journalist Flemming Seiersen.

En af deltagerne i fejringen var Anni Reintoft, der på sidste års generalforsamling på kroen forelog det nye slogan, og Niels Jørgen Pedersen, der har lavet byportalerne

Publiceret 17 April 2018 13:00

SENESTE TV