Arkivfoto: Danske Spil
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Millionvinders vilde reaktion: Blev fysisk syg da han opdagede, han havde vundet

 

Hvordan ville du reagere, hvis du fik at vide, at du havde vundet 1 million kroner?

Nogle reagerer ved at hoppe og danse. Andre tager det helt køligt. Og så er der folk som den 38-årige mand fra Taastrup, der i weekenden fik den glædelige nyhed om, at han havde vundet Lottos Millionærgaranti.

"Da det gik op for mig, hvad der var sket, så følte jeg nærmest, at jeg fik influenza. Jeg rystede og blev helt svimmel," fortæller den 38-årige vinder, som ønsker at være anonym, til Danske Spil.

Vinderen har tidligere vundet 5.000 kroner i Lotto og troede derfor, at hans held var opbrugt, men det var det bestemt ikke. Og pengene faldt på et meget tørt sted.

"Jeg har købt en lejlighed for ikke så længe siden. Og det første brev, jeg fik fra administrator, var, at vi skulle have nye vinduer i ejendommen. Derefter gik mit køleskab og fryser i stykker, så røg vaskemaskinen - og bilen skranter også lidt," siger den nyudklækkede millionær, der arbejder som lagerarbejder.

Også i jobsituationen giver pengene lidt ro i maven.

"Der er taler om nogle besparelser på arbejdspladsen. Så det er virkelig dejligt, at man har en backup, hvis noget skulle ske," siger han.

Publiceret: 08. November 2017 11:38
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt