112
"Jeg vidste godt, at det var forkert, at indlede et forhold til en rocker, men jeg tilsidesatte al fornuft," siger Sandie. Det var tilbage i 2002, at hun blev kæreste med en fyr fra Hells Angels.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

"Min rockerkærestes vold og voldtægt ødelagde mig"

36-årige Sandie Berg lider af PTSD - også kendt som Posttraumatisk Stress. Hun fik diagnosen efter, at hun gennem et par år blev udsat for vold, voldtægt og trusler af sin tidligere kæreste, som var medlem af rockergruppen Hells Angels. 

Tv-indslag: "Rockerkærestes vold og voldtægt ødelagde mig"

Det endte med en fængselsdom til eks-kæresten i 2004, men Sandie er stadig fængslet i en psykiske tilstand, som på mange måder ødelægger hendes hverdag.

"Jeg har tilbagevendende mareridt, reagerer voldsomt på lyde både om aftenen og dagen, og så er min hukommelse hullet som en si," siger Sandie, da vi møder hende til en snak om hendes sygdom og foreningen, "Landsforeningen for PTSD i Danmark", som hun for nyligt har stiftet sammen med en gruppe andre PTSD-ramte. 

I tv-indslaget her kan du høre Sandies voldsomme historie og få mere af vide om, hvordan den nystartede forening kan hjælpe folk med PTSD.

Besøg hjemmesiden "Landsforeningen for PTSD i Danmark" her:

Sandie sidder og bladrer i Ekstra Bladet fra dengang i 2004, hvor vold og trusler var hverdag i hendes liv, og hvor grundstenen til hendes PTSD blev lagt.
Sandie sidder og bladrer i Ekstra Bladet fra dengang i 2004, hvor vold og trusler var hverdag i hendes liv, og hvor grundstenen til hendes PTSD blev lagt.
Publiceret: 15. November 2012 01:12
Leveret af Lokalavisen
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

Seneste 112
Tilmeld dig 112-nyhederne
Skriv din mailadresse og klik på tilmeld
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
ERROR: Macro disqus is missing!