112
Det drejer sig om en ældre serie danske pengesedler, som er ved at udgå, bl.a. 500-kronersedler med firben på, som lå i den sorte Audi A8. Foto: Mostphotos
Det drejer sig om en ældre serie danske pengesedler, som er ved at udgå, bl.a. 500-kronersedler med firben på, som lå i den sorte Audi A8. Foto: Mostphotos
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Mysterium: Sigøjner i Audi A8 fyldt med pengesedler

Nordsjælllands Politi ønsker borgernes hjælp til opklaring af mystisk sag fra Vedbæk Havn

Kan du hjælpe med at opklare dette mysterium: Politiet har snuppet i en 32-årig sigøjner i en sort Audi A8, som var fyldt med ældre danske pengesedler og jubilæumsmønter. Der er tale om et større beløb i danske 50-, 100-  og 500-kronesedler, som er af en udgået serie. Problemet er, at politiet ikke har nogen anelse om, hvordan sigøjneren har fået fat i de mange penge. Politiet formoder, at pengene stammer fra indbrud i Nordsjælland.

"Manden blev anholdt i den sorte Audi den 15 maj på Vedbæk Havn. Forinden havde tre Roma-kvinder forladt bilen, og det fandt vidner så mystisk, at de kontaktede politiet.  I Audien, som er på udenlandske nummerplader, fandt vi to dametasker med masser af penge i udenlandsk valuta, og under en måtte fandt vi et større beløb i danske pengesedler, som  er af en serie, der er ved at udgå. Sedlerne dog stadig gangbare. Vi  fandt også tre danske jubilæumsmønter i deres originale emballage" fortæller kriminalassistent René Letvad, Nordsjællands Politi.

"Vi tror, at pengene stammer fra indbrud i Nordsjælland, og vi vil gerne have henvendelser fra folk, som mener, at det kan være deres stjålne penge. Det kan være folk, som har anmeldt, at der er blev stjålet penge ved indbrud i deres hjem, men som ikke har oplyst, at der er tale om pengesedler i en serie, som er ved at udgå. Vi vil også gerne høre fra folk, som har fået stjålet danske jubilæumsmønter" siger René Letvad.

Den 32-årige sigøjner med den sorte, pengefyldte Audi A8 har været anholdt, men er siden løsladt og stadig sigtet i sagen. De tre kvinder, som blev sat af på Rungsted Havn, har politiet ingen spor efter.

Publiceret: 14. Juli 2011 11:34
Leveret af Lokalavisen
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

Seneste 112
Tilmeld dig 112-nyhederne
Skriv din mailadresse og klik på tilmeld
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!