112
(Arkivfoto).
(Arkivfoto).
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Mystisk bueskytte skaber skræk i bydel: Gennemborer biler og vinduer i huse med 80 cm lange pile

En mystisk bueskytte skaber skræk og rædsel med afskydning af 80 cm lange pile, som borer sig gennem termovinduer i huse og gennem biler. Hærværksmanden slog til mindst fire gange natten mellem torsdag og fredag i Århus-bydelen Hjortshøj, hvor biler og huse har fået kraftige pile skudt ind gennem vinduerne, oplyser Østjyllands Politi til tv2.dk.

Pilene er blandt andet blevet skudt ind gennem en termorude hos familien Fly Jensen i Hjortshøj, der fandt en af pilene, der har metalspids, på deres køkkengulv.

Pilen gik gennem en termorude og lavede et mærke i væggen, før den landende på gulvet lige bag deres søns faste plads ved spisebordet.

Den vildfarne pil i familiens hjem er ikke enestående. Flere biler og en skurvogn i området ved Hjortshøjvangen er også ramt.

"En af pilene er gået gennem en bilrude og har sat sig fast i en metalstolpe inde i bilen," siger politiets vagtchef Jesper Drejer til tv2.dk.

Familien Fly Jensen er utryg.

"Det her er at udsætte min familie for livsfare. Jeg har i hvert fald ikke specielt meget lyst til at stå i vejen for sådan en pil. Heldigvis skete der ikke noget, men vi håber, at folk som ved noget eller som har set noget, vil henvende sig til politiet," siger René Fly Jensen til TV 2/Østjylland.

 

Publiceret: 11. November 2012 01:12
Leveret af Lokalavisen
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

Seneste 112
Tilmeld dig 112-nyhederne
Skriv din mailadresse og klik på tilmeld
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
ERROR: Macro disqus is missing!