Arkivfoto: Michael Wulff
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Mystisk kvinde dukkede op midt i retssag om trafikdrab: "Det slutter ikke her"

 

Blot få minutter inden en retssag om et tragisk færdselsuheld skulle til at gå i gang, dukkede en ukendt kvinde op i retssalen i Nykøbing Falster for at give en besked til den 26-årige mand, som sad tiltalt i sagen.

Det skriver Lolland-Falsters Folketidende.

"Den her besked er til dig og dine forældre: Uanset hvad dommen bliver i dag, så skal I vide, at det ikke slutter her," sagde kvinden, hvorefter hun forsvandt igen.

Sagen omhandler et trafikdrab på en 49-årig kvinde, der døde efter en ulykke på Sydmotorvejen ved Holeby på Lolland, mandag den 13. februar om morgenen. Den tiltalte unge mand begyndte efterfølgende at ryste over hele kroppen og knuge sine hænder.

Selve retssagen endte med, at den 26-årige blev dømt skyldig i at have udvist uagtsomhed. Han fik en bøde på i alt 4000 kroner.

 

Skæbnesvangre dag

 
Ulykken skete, da den 26-årige mand var på vej til Jylland efter at have udført servicetjek af sikkerhedsudstyr på en af Scandlines færger i Rødbyhavn. Han fortalte i retten, at han kort efter at have kørt fra færgen ringede til sin chef for at fortælle, at arbejdet var vel udført. Derefter ringede han til sin kæreste i Jylland for at fortælle, hvornår han forventede at være hjemme.

Men han nåede aldrig hjem - for her skete ulykken. Den 26-årige mand kørte i sin varebil direkte ind i den 49-årige kvindes Peugeot 207, som af uvisse årsager holdt stille i det inderste spor på motorvejen. Der er ikke noget nødspor på strækningen.

Den 49-årige kvinde døde af sine kvæsteler, mens en seksårig pige, der også sad i bilen overlevede. Kun et vidne så selve ulykken ske, og vidnet havde kun observeret varebilen trille ind på marken.

En bilinspektør havde undersøgt ulykken og var kommet frem til, at kvindens bils bremselygter havde været aktiveret inden sammenstødet. Han kunne dog ikke fortælle i hvor lang tid, lygterne havde været tændt.

Den 26-årige fik i tillæg til sin dom også en betinget frakendelse af førerretten i tre år.

Publiceret: 03. Juli 2017 07:21
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!