112
Arkivfoto.
Arkivfoto.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Mystisk mand i uhyggelig jagt på 10-årig

En 10-årig dreng blev udsat for en chokerende oplevelse, da han kom cyklende på Kongevejen i Holte tirsdag aften cirka klokken 19.45, oplyser Nordsjællands Politi.

Drengen var på vej hjem, da han ville skyde genvej på en sti ved kontorbygningerne på Kongevejen nummer 400. Inde på stien holdt en mørk bil, og bilens fører steg ud  og standsede den 10-årige dreng.

"Manden tilbyder drengen et lift. Flere gange forsøger han at overtale drengen til at tage med i bilen, og manden bliver mere og mere insisterende," fortæller politiassistent René Letvad, Nordsjællands Politi.

Se også tv-indslag: Derfor misbruger sex-krænkere deres ofre

Drengen var dog så fornuftig, at han igen cyklede ud på Kongevejen. Her kørte han ind til et hus for at lade som om, at der var her, han boede. Han ventede 10 minutter, før han cyklede videre for at komme hurtigt til sit rigtige hjem, der ligger omkring 500 meter derfra.

Men pludselig var manden i bilen der igen og forfulgte drengen, som tog sin mobiltelefon frem, efter eget udsagn for at signalere, at han ringede til politiet. Herefter stak manden i bilen af.

Den mystiske mands mørke bil har et registreringsnummer, som enten begynder med AB 21 eller AB 12. Manden beskrives som 30-35  år, cirka 170 cm høj, almindelig af bygning og iført en sort hættetrøje.

Nordsjællands Politi er meget interesseret i at høre fra folk, som har været i området ved Kongevejen 400 i tidsrummet 19.30 til 20.30 tirsdag aften. Måske har nogen bemærket den underligt parkerede mørke bil eller har set den mystiske mand og selve hændelsen.

Se også tv-indslag: Derfor misbruger sex-krænkere deres ofre

Publiceret: 28. November 2012 12:07
Leveret af Rudersdal Avis

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

Seneste 112
Tilmeld dig 112-nyhederne
Skriv din mailadresse og klik på tilmeld
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!