112
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Nægtede hjælp til kvæstet kvinde og baby: Ville ikke have våde sko

Mens fire mænd ydede en helteindsats og fik vendt en bil, der lå på taget på en oversvømmet med en kvinde og et spædbarn inde i bilen, var der andre vidner til trafikulykken i Bramming ved Esbjerg i lørdags, som ikke løftede en finger. Ifølge politiet undskyldte et vidne, som blot så på og blev bedt om at hjælpe til, sig med at have forkert fodtøj på, mens et andet vidne påstod, at han havde dårlig skulder og derfor ikke kunne hjælpe, skriver jv.dk.

Ulykken skete klokken 16.52 ved Høgebæk på Nygårdsvej i Bramming. Kvinden kom tilsyneladende ud i rabatten og mistede derved herredømmet over bilen, som væltede rundt flere gange, inden den landede på taget i et større vandhul lidt fra vejen. Det betød, at kvinden kom til at ligge med hovedet under vand.

Fire forbipasserende kom til, og de fik i fællesskab vendt bilen, fik kvinden og barnet ud, og ydede derpå livreddende førstehjælp til den 25-årige, som senere blev bragt til Sydvestjysk Sygehus, skriver jv.dk.

Politiet vil indstille de fire til en dusør. Men der er også lidt ris fra politiet: De fire har forklaret, at de ser flere komme til på vejen ved ulykkesstedet. De råbte op til dem og bad dem hjælpe, men ingen kom ned, oplyser Erik Lindholdt til jv.dk.

Publiceret: 06. November 2012 12:03
Leveret af Lokalavisen
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

Seneste 112
Tilmeld dig 112-nyhederne
Skriv din mailadresse og klik på tilmeld
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!