Ovenfor kan du se et tv-indslag om Mathilde Grafströms udstilling "Female Beauty With An Edge" fra da den kunne ses på kunstnerbåden Illutron på Refshaleøen i juli 2015.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Nøgne, skønne, naturlige kvinder: Nu kan du se dem på tryk

 

Fotokunstner Mathilde Grafström har en mission. Hun vil hjælpe kvinder, som slås med et forvrænget selvbillede, til at se deres naturlige skønhed, så de kan få et bedre selvværd. Derfor har hun fotograferet en lang række naturlige kvinder nøgne til sin udstilling "Female Beauty With An Edge".

Kampen for den naturlige skønhed har dog ikke vist sig at være nem. Mathildes billeder har vakt vrede og forargelse, har været udsat for hærværk og er blevet forbudt udstilt af politiet. Men det har ikke slået den unge kunstner ud, og

nu udkommer billederne i bogform.

Bogen "Female Beauty - Min Fotokunst" udkommer på lørdag på Livskvalitetsforlaget og heri fortæller Mathilde Grafström også sin egen barske historie, som blandt andet handler om angst, depression og selvmordstanker. "Fotografiet reddede mit liv," siger Mathilde selv - nu forsøger hun at redde andre kvinder.

Mathilde Grafström foran kunstnerbåden Illutron, som udstillede hendes billeder i sommeren 2015. Foto: Jacob Nielsen
Mathilde Grafström foran kunstnerbåden Illutron, som udstillede hendes billeder i sommeren 2015. Foto: Jacob Nielsen
Publiceret: 29. Februar 2016 12:56
Leveret af Lokalavisen
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
ERROR: Macro disqus is missing!