112
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Nu igen: Fræk biltyv snuppede VW til 450.000 kr. for øjnene af ejer

Iskolde biltyve venter på at snyde dig, hvis du har en eksklusiv bil til salg på nettet. De seneste uger er flere bilejere blevet udsat for ekstremt frække tyverier af luksusbiler under prøveturen.

I går kunne Lokalavisen.dk fortælle om en 38-årig mand fra Gentofte, der fik stjålet sin BMW 535 til cirka 400.000 kroner. I dag fortæller Stefan Kristjansson fra Ølstykke, at det næppe er første gang, den udspekulerede biltyv er på spil. Ifølge Stefan stjal den samme tyv hans VW Golf GTI til 450.000 kroner for et par uger siden.

"Jeg havde sat min bil til salg på bilbasen.dk, og blev kontaktet af en mand, som måske gerne ville købe den.

Manden hævdede at hedde Kennet Mikkelsen, boede med sin familie i Ålsgårde ved Helsingør og arbejdede i Glostrup. Han talte ifølge Stefan Kristjansson pæredansk.

Efter at have sms'et og ringet sammen aftalte de de at mødes dagen efter på Stefan Kristjanssons arbejde i Brøndby, som lå tæt på 'køberens' job i Glostrup.

"Vi sparkede dæk, og han sagde, det var en fin og dejlig bil, som han gerne ville prøvekøre. Han ville sidde på bagsædet, og jeg skulle køre," fortæller Stefan Kristjansson.

"Jeg kørte et par kilometer, og vendte bilen. Da vi var en kilometer fra mit arbejde sagde han, at han var 100 procent sikker på at købe bilen, og om han ikke måtte køre det sidste stykke," fortæller den bestjålne bilejer.

"Han steg hurtigt ud af bagdøren og smækkede den. Lige så snart jeg var steget ud af døren, skubbede han mig væk, sprang ind i bilen, låste alle dørene og kørte væk," siger Stefan Kristjansson.

Siden har han ikke set bilen - og han kommer næppe til det. Politiet mener, der er tale om bestillingsarbejde.

Ifølge Stefan Kristjansson er signalementerne fra begge tyverier enslydende: cirka 25-30 år, 180 cm høj og almindelig til spinkel af bygning.

Se også: Læsernes frækkeste biler

Publiceret: 29. November 2012 13:56
Leveret af Lokalavisen
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

Seneste 112
Tilmeld dig 112-nyhederne
Skriv din mailadresse og klik på tilmeld
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
ERROR: Macro disqus is missing!