Arkivfoto
Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Nu kan flygtninge komme til Superliga gratis

Aarhus kommune har modtaget et stigende antal flygtninge de senere år, og derfor er kravene også øget til en vellykket integration.

Derfor har AGF valgt, i samarbejde med FO-Aarhus, at invitere regionens flygtninge til hjemmekampen mod FC Nordsjælland søndag den 18. oktober. 

- AGF er lig med fællesskab, og det inkluderer også flygtningene, som vi gerne vil være med til at byde velkomne. Vi håber naturligvis, at de får en positiv oplevelse, og at vi kan være med til at gøre en lille forskel for nogle mennesker, der i hverdagen har usikkerhed tæt inde på kroppen, siger AGF-direktør Jacob Nielsen til AGF.dk, og fortsætter:

- Samtidig ønsker vi også at markere, at vi er en mangfoldig og åben klub, der er for alle, uanset hvor man kommer fra. Vi har i forvejen mange nationaliteter på vores hold, og den samme mangfoldighed ser vi også gerne på tribunerne.

 

Flygtninge skal falde godt til

Hos FO-Aarhus håber man, at så mange flygtninge som overhovedet muligt vil gøre brug af invitationen.

- De flygtninge, der kommer til Aarhus, skal ikke være i tvivl om, at de er velkomne, og vi skal gøre alt, hvad vi kan, for at tage godt imod dem. Forhåbentlig kan vi samle rigtig mange til fodboldkampen. Fodbold er et universelt sprog, og derfor tror jeg også, at et initiativ som dette på trods af sproglige barrierer kan være med til knytte flygtningene tættere sammen med Aarhus, siger Torben Dreier, skoleleder i FO-Aarhus, til AGF.dk

Publiceret: 06. Oktober 2015 09:59
Leveret af Lokalavisen
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
ERROR: Macro disqus is missing!