112
Så du Nick den morgen: Politiet offentliggør video
Privatfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ny video af 24-årige Nick, der har været forsvundet i en måned: Så du ham?

I forbindelse med efterlysningen af den 24-årige Nick Langkjær Hansen er det nu for Østjyllands Politi blevet teknisk muligt at vise to videoklip fra overvågningen på McDonald's på Store Torv, hvor Nick Langkjær Hansen sidste gang blev set søndag den 29. januar kl. 05.23.

Den unge mand fra Horsens har været forsvundet lige siden, og talrige eftersøgninger i Aarhus samt i åen og havnebassinet har endnu ikke båret frugt.

Politiet håber, at offentliggørelsen af videoklippene fra McDonald's gør, at andre vidner, der har været i byen den pågældende nat/morgen, kan huske, at de har set Nick Langkjær Hansen.

Har man oplysninger i sagen, kan politiet kontaktes på telefon 114.

I det første videoklip ses Nick Langkjær Hansen komme ind på McDonald's. 24 minutter senere ses han gå ud af McDonald's samtidig med en del andre personer.

Såfremt vidner eller forretningsdrivende, som gennemser deres videovervågning fra den pågældende morgen, kan genkende Nick Langkjær Hansen vil politiet meget gerne i kontakt med disse, oplyser politiet,

Kære læsere, del og viderebring meget gerne denne artikel til jeres venner og bekendte gennem Facebook-opslaget under denne artikel:

dp

Publiceret: 28. Februar 2017 09:25
Leveret af Lokalavisen
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

Seneste 112
Tilmeld dig 112-nyhederne
Skriv din mailadresse og klik på tilmeld
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!