Sean Paul er en af otte nye navne til sommerens Tinderbox-festival.
Sean Paul er en af otte nye navne til sommerens Tinderbox-festival.
Foto: Tinderbox
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Nye navne på Tinderbox: Sean Paul kommer til Odense

Den eksotiske kunstner Sean Paul skal spille op til fest på sommerens Tinderbox-festival ligesom syv andre navne blev præsenteret torsdag.

Der skal svinges hofter og synges med, når Sean Paul gæster Tinderbox 2017. Den jamaicanskfødte reggae- og dancehall-artist er for tiden aktuel i de danske radioer med storhittet "Cheap Thrills", som han har lavet i samarbejde med popstjernen Sia. 

”Sean Paul er et kæmpe navn, og vi glæder os meget til at servere en fest til den lyse morgen. Ham kan Tinderbox-publikummet roligt glæde sig til at høre i Tusindårsskoven lørdag aften,” siger Tinderbox' pressetalsmand, Morten Hopballe i en pressemeddelelse.

Sean Paul har haft flere megahits gennem sin karriere, og her kan du høre et af kunstnerens mest ikoniske "Temperature" (Kræver en Spotify-profil): 

 

 

Mere pump og pragt til Magicbox

Fest bliver der nok af på dette års Tinderbox, og særligt på den elektroniske scene Magicbox vil rytmerne fylde publikums kroppe med danselyst. 

En af de kunstnere, der skal sørge for det, er den hollandske DJ Afrojack, der har udsendt hits med store kunstnere som Beyoncé, Pitbull og Madonna. Afrojack spiller op til fest i Tusindårsskoven fredag aften. 

Udover Afrojack, så kommer den bornholmske dj-trio Nonsens også på Magicbox. 

 

Nye navne til ny scene

Tinderbox offentliggjorde tidligere, at en ny scene ville se dagens lys på Tinderbox 2017. Det er den fjerde scene, og den vil fungere som en scene, der præsenterer nye og spændende danske og internationale navne. 

”Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at den amerikanske singer songwriter Nathaniel Rateliff & The Night Sweats, der leverer en superinteressant blanding af country og soul, skal spille på den nye scene sammen med de fremadstormende danske navne Chinah, Saveus og Jonah Blacksmith samt det britiske indiepop-band Fickle Friends,” siger Morten Hopballe. 

Morten Hopballe forklarer, at Tinderbox nu har præsenteret lidt over halvdelen af de kunstnere, som skal spille på sommerens festival. 

Publiceret: 10. Februar 2017 12:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
ERROR: Macro disqus is missing!