Den 41-årige Heidi Abildskov blev dræbt i sit hjem på Frederiksdalsvej i Virum. Videoindslaget herover er fra 16. november 2012.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Nye spor i markant, uopklaret drabssag: "Hjælp os med at få efterlysningen ud"

 

"Nogle sager slipper vi aldrig, før de er opklarede, og nedenstående er utvivlsomt en af de sager."

Sådan skriver Nordsjællands Politi på deres Facebook-profil i forbindelse med nye oplysninger i en drabssag, der endnu ikke er opklaret.

"Den 16. november 2012 modtog vi en anmeldelse om, at der var fundet en død kvinde ved et hus i Virum, og vores efterforskning fastslog hurtigt, at det var husets kvindelige beboer, Heidi Abildskov, der var blevet dræbt."

Politiet fandt både fingeraftryk og DNA fra gerningsmanden, men han er desværre ikke fundet i hverken politiets egne eller i internationale databaser, ligesom massiv efterforskning på andre fronter endnu ikke har ført politiet frem til den skyldige.

"Vi har dog nye oplysninger om gerningsmanden, og derfor går vi offentligt ud med sagen igen. Teknologien har siden 2012 nemlig udviklet sig, og vi kan derfor nu efterlyse gerningsmanden med et udbygget signalement, idet vi nu blandt andet også kender til mandens etnicitet."

Signalementet af gerningsmanden lyder:

• Mand

• Asiatisk af afstamning (NY OPLYSNING)

• Var på gerningstidspunktet påvirket af flere typer narkotika (NY OPLYSNING)

• Var inden drabet iført en sort dynejakke af mærket ”Buddy” samt lysegrå joggingbukser af mærket ”Leopard”

• Medbragte formentlig en rørtang af mærket Sandvik Bahco til gerningsstedet

• Fik i forbindelse med drabet en skade i den indvendige side af sandsynligvis højre hånd

"Til vores videre efterforskning er vi meget interesserede i at få oplysninger fra personer, der har:"

• Kendskab til personer af asiatisk afstamning, der i november 2012 var iklædt ovennævnte tøj, der kan betegnes som ”genbrugstøj” eller ”klunsertøj”

• Kendskab til personer af asiatisk afstamning, der færdedes i narkotikamiljøet i Storkøbenhavn, men også andre steder i Danmark

• Kendskab til personer af asiatisk afstamning, der i samme tidsrum havde pådraget sig en skade i formentlig højre hånd. Hånden har formentlig været i bandage eller påført plaster i tiden efter drabet

• Kendskab til den Sandvik Bahco-rørtang, der blev efterladt på gerningsstedet

"Vi er klar over, at drabet skete for 5 år siden, men da det nu har været muligt at fastslå drabsmandens etnicitet, går vi som sagt bredt ud med efterlysningen igen. Og du må meget gerne hjælpe os med at få den så bredt ud som muligt ved for eksempel at dele opslaget."

Hvis efterlysningen her giver dig den mindste anledning til at tro, at du ligger inde med oplysninger om sagen, sidder politiet klar på telefon 114.

Publiceret: 07. Februar 2018 12:20
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen.dk

Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112