Det var her i Kvickly i Albertslund, at de 13,2 millioner kroner blev vundet i februar i år.

Det var her i Kvickly i Albertslund, at de 13,2 millioner kroner blev vundet i februar i år. Arklivfoto AlbertslundPosten.

Han vandt 13 mio. kr.: "Jeg savner et job og en kæreste"

Eurojackpotmillionær fortæller om livet efter at have vundet den store gevinst

En mand i slutningen af 40’erne fra Albertslund vandt i februar måned hele 13.188.229 kroner i 2. præmien i Eurojackpot. Et beløb som ville vende op og ned på de fleste danskeres liv.

Her et par måneder senere har Danske Spil spurgt vinderen, hvad han har brugt pengene på, og hvordan det har ændret hans liv. Han gik nemlig pludseligt fra at være førtidspensionist til mangemillionær.

"Altså jeg sidder tit i min lejlighed og kigger ud af vinduet og tænker: Hvor er det bare fedt. Jeg kan gøre lige præcis som jeg vil, fordi jeg har vundet så mange penge. Men jeg synes ikke, det har forandret mig som person. Jeg er stadig den samme, vil jeg mene," siger vinderen.

Hvor man måske troede, at en nyslået mangemillionær ville have brugt en masse penge, når de nu var rullet ind på kontoen, så er der ikke engang røget en halv million af gevinsten endnu.

"Altså, jeg har købt en bil – en ny Skoda Rapid, som jeg er rigtig glad for. Og så har jeg brugt penge på en ny skjorte, et par nye bukser og et par sko. Og jo! Et fiskehjul til min fiskestang," fortæller han og fortsætter:

"Jeg har læst et eller andet sted, at milliardæren Karsten Ree engang har sagt: Brug dine penge med omhu. Og det synes jeg er meget klogt. Jeg skal ikke ud og ødsle pengene væk men tænke mig godt om. Så det gør jeg."

Overvejelserne går i øjeblikket i retning af, om han skal købe et parcelhus kun til sig selv, da han til sin store fortrydelse ikke har en kæreste at flytte ind med.

"Jeg har længe ledt efter kærligheden. Den sidste kæreste jeg havde var i folkeskolen. Siden da fik jeg for travlt med arbejde og alt muligt andet. Og så er tiden bare gået. Men det er ikke så nemt, synes jeg."

Millionæren møder ellers mange søde damer på sin vej, når han lufter sin hund i området, hvor han bor i Albertslund.

"Min hund er virkelig fin og en værre charmør. Så damerne er helt klar på at tage ham med hjem med det samme. Men mig gider de sgu ikke have. Haha. Det er der jo ikke noget at gøre ved. Jeg leder videre. Det kommer nok en dag," lyder den fra manden, som ellers må siges at være et godt parti.

Selvom han understreger, at det er fedt, at man kan gøre fuldstændig, som man vil, vil han alligevel gerne have et job i byggebranchen, hvor han før har arbejdet i mange år.

"Jeg savner det der fællesskab, når man mødes om morgen og får en tår kaffe og et stykke kage. Og også de forskellige komsammen'er, der er, når man har et job. I længden kan det godt blive lidt kedeligt, når man ikke har andet at stå op til, end en gåtur med hunden."

De fleste i omgangskredsen har blot været glade på hans vegne. Dog er det skam ikke fordi, at han deler ud af pengene.

"Nej. Folk må sgu selv betale. Det gider jeg ikke. Men jeg har tænkt mig at invitere min brormand med på en fisketur til Alaska om ikke så længe, hvor jeg betaler for fly og hotel. Men lommepengene må han selv stå for," siger den heldige anonyme Eurojackpot-vinder fra Albertslund.

I aften er der igen mulighed for at vinde mange penge - rekord mange. Hele 570 millioner kroner er der i det europæiske lotteri Eurojackpot.

Publiceret 25 May 2018 10:41

SENESTE TV