Arkivfoto: Danske Spil

Nybagt vinder af 10 Lotto-millioner: "Jeg orker ikke sådan noget misundelses-noget"

Lottovinder har valgt at holde helt tæt med hensyn til sin store gevinst

Af
Jacob Nielsen

En mand i fyrrerne er blevet den heldige vinder af 10 millioner kroner i Lotto. Manden gik rundt på Lolland, hvor han bor, i halvanden uge uden at vide, at han var blevet mangemillionær.

"Det er først halvanden uge efter, da jeg står til et medarbejder-arrangement, at Danske Spil får fat i mig. Eller det vil sige, jeg tror jo, der er nogen, der tager pis på mig, da hun siger i telefonen, at jeg er vinder af 10 millioner kroner," fortæller manden, som ønsker at være anonym.

Den glade vinder har spillet med fra Lotto blev lanceret – på de samme rækker uge efter uge og har regnet sig frem til, at han har brugt i omegnen af 70.000 kroner på Lotto gennem årene.

Manden, der bor sammen med sin kæreste og deres sammenbragte børn, har dog ikke umuddelbart bestemt sig for, hvad pengene skal gå til. Faktisk er han ikke meget for at bruge penge i al

almindelighed.

"Jeg er bare ikke typen, der går ud og køber noget, bare fordi jeg kan. Min kæreste skælder mig nærmest ud fordi, jeg bruger så få penge på for eksempel tøj. Haha. Men vi flyttede sammen for nylig og tog ligesom bare de møbler med fra hver vores hjem, der fungerede. Så jeg tror, vi skal ud og købe nogle nye nu, så vi kan få følelsen af at have et fælles hjem. Og så overvejer jeg, om vi skal indfri vores lån i huset. Men kun hvis det kan betale sig," siger han til Danske Spil.

I det hele taget har han besluttet sig for at holde tæt mht. gevinsten overfor alle undtagen kæresten og bankrådgiveren.

"Vi har ligesom bare bestemt, at vi holder det meget tæt, da jeg ikke orker sådan noget misundelses-noget. Det er egentlig for børnenes egen skyld, at vi ikke fortæller dem det, da det kan være svært at holde på sådan en hemmelighed. Så de har foreløbig fået en god gave uden at vide hvorfor."

Han understreger, at pengene ikke kommer til at påvirke familiens liv på den korte bane.

"10 millioner kroner er jo ikke nok til, at man bare siger jobbet op og sætter sig ned på sin flade. Eller rejser verden rundt resten af sit liv. Men det giver jo en mulighed for, at man, når man nærmer sig 60 år, selv kan bestemme, om man vil blive ved med at arbejde. Og så har man en mulighed for at hjælpe sine børn, når de bliver voksne. Det giver en dejlig frihed og ro," lyder det.

Publiceret 28 June 2018 12:26