Foto: Mostphotos

Advarsel til alle unge piger: Derfor skal du holde dig langt væk fra sugardating

Unge piger kan ikke forstå, at gråzoneprostitution i form af sugardating kan resultere i langvarige skader på krop og sjæl

Af
Jacob Nielsen

"Sugardating giver voldsomme ar på krop og sjæl. Det giver et ordentligt hak i selvværdet og i selvtilliden, og flere kvinder udvikler angst eller paranoia."

Sådan siger leder af Reden i Aalborg, Jeanette Kaastrup, som en advarsel til unge piger om at begive sig ud i denne form for gråzoneprostitution, skriver TV2 Nord.

Flere af de kvinder, der kommer i Reden i Aalborg fortæller, at de er begyndt som sugarbabes allerede i 16-17-års alderen, hvor et forhold til en ældre mand betalt med rejser, penge og luksusvarer," virker tillokkende.

"Flere af dem, vi har hjulpet, fortæller, at de er startet tidligt. De kan først komme i Reden, når de er fyldt 18 år, men der fortæller nogle af kvinderne, at de allerede har sugardatet i et par år, så reelt er de startet som børn," siger Jeanette Kaastrup til TV2 Nord.

Noget tyder dog på, at pigerne ikke tror, denne form for "dating" har konsekvenser, men det har den, lyder advarslen altså fra Reden-lederen.

Hun anbefaler forældre, at de tager en alvorlig samtale med deres børn om emnet og konsekvenserne.

Publiceret 14 August 2018 16:10

SENESTE TV