DEBAT: Mere politi og mere konsekvens!

Debatindlæg ovenpå den seneste uges mange skyderier i gaderne

Af
Claus Bøgh Svenningsen

folketingskandidat

Nye Borgerlige

Indvandrebander skyder igen på livet løs. I sommers var det i Lyngby, og nu er det på Nørrebro.

Hvis man ønsker at få bugt med indvandrebanderne, skal der mere politi og mere konsekvens til. Problemerne bliver ikke løst ved en enkelt eller to ekstra SSP-medarbejdere. Der er behov for mere patruljering, flere betjente og hårde straffe.

Politireformen var en kæmpe fejl, som har betydet en centralisering af politiet og nedlæggelse af lokale politistationer.

I dag bruger vores dygtige politimænd- og kvinder mere tid bag skrivebordet end i patruljevognen. Sådan skal det selvfølgelig ikke være. Det er en udvikling, der skal vendes. Politiet skal afbureaukratiseres, og de lokale politistationer skal genetableres. Hvad venter politikerne dog på?

Danske kriminelle skal i fængsel og udlændinge, der dømmes for kriminalitet, skal udvises konsekvent efter første dom og afsone i et lejet fængsel i udlandet. Indvandrerbanderne skal væk fra gaden og helt ud af landet for bestandigt. Det er vores politikere i Folketinget, der har svigtet danskerne.

Til det kommende folketingsvalg har vælgerne chancen for at bytte vores siddende politikere ud.

Nye Borgerliges løsning på indvandrebanderne er enkel.

- Enhver udlænding, der dømmes for kriminalitet, skal udvises konsekvent efter første dom.

- Enhver udlænding, der har fået tildelt dansk indfødsret ved lov, skal miste indfødsretten og udvises, hvis vedkommende dømmes for en lovovertrædelse, der medfører fængselsstraf.

Hvis man er ung indvandrer i Danmark og ved, at det er konsekvensen af at hænge ud med bandemedlemmer, sælge narko, tage våben i hånd, begå voldelige overfald og sætte sig uden for loven, så vil det endvidere have en enorm præventiv virkning.

Vi skal give borgerne trygheden tilbage!

Publiceret 22 September 2018 14:56

SENESTE TV