Største gevinst i 28 år – Danske Spil mangler stadig at høre fra vinderen

Af
Jacob Nielsen

Et sted i kongeriget sidder en meget dygtig - og lidt heldig - vinder af over 5 millioner kroner. Vinderen ramte rigtigt på de 13 kampe på ugens tipskupon og kan altså se frem til noget af en gevinst. Faktisk er det hele 28 år siden, at 13 rigtige kunne indbringe en lignende gevinst, oplyser Danske Spil, som fortsat mangler at høre fra personer.

Kuponen er købt hos DK Spillecafé i Frederikshavn, og den var ene om at løbe med toppræmien.

Den enlige 13’er blev vundet ved hjælp af systemet R-6-4-864, hvor vedkommende blandt andet havde Liverpool som sikker vinder over Southampton, Manchester City til at vinde over Cardiff og Leicester til at vinde over Huddersfield.

Normalt har Danske Spil en garanti på 1 million kroner til en enlig 13’er, der typisk bliver udbetalt 9-10 gange om året. Indtil i går var det dog kun sket én enkelt gang i år. Derfor puljede Danske Spil garantierne sammen og garanterede hele 5 millioner kroner til den enlige vinder, som altså blev fundet i går.

Tipperen vandt inklusive sidegevinster hele 5.004.997 kr. Det var dog ikke helt nok til at slå rekorden, der blev sat for 28 år siden, hvor vinderen vandt hele 5.103.343 kr.

Skynd dig at kontakte Danske Spil hvis du sidder med den brandvarme kupon.

Publiceret 23 September 2018 00:00