Arkivfoto: Danske Spil

Aldrig sket før: Lottovinder havde 7 rigtige to gange på sin kupon

Der var tre rækker med syv rigtige i Lotto, men der var kun to vindere.

Det som burde være umuligt skete rent faktisk ved lørdagens Lottotrækning. En heldig spiller havde to gange syv rigtige på sin Lottokupon. Det er aldrig sket før i Lottos historie, oplyser Danske Spil, som lige måtte gå trækningen efter en ekstra gang for at forstå den ufattelige tilfældighed.

"Vi skulle lige kigge en ekstra gang, da vi fik vinderdetaljerne og så lige en gang mere. Den ene vinder havde syv rigtige to gange på sin kupon. Vedkommende har altså spillet de samme tal to gange. Det har jeg aldrig hørt om før, siger Marie Grabow Westergaard," pressechef i Danske Spil.

Efter nærmere undersøgelser viser det sig da også, at det sket for første gang nogensinde.

"Vi har af og til flere vindere af 1. præmien, men det er aldrig sket før, at de er på samme kupon. Spilleren har et PLUS abonnement, så vedkommende spiller altså hver uge to ens rækker på sin kupon. Det er der ikke ret mange, der gør, men her har det betydet dobbelt op på gevinsten, så det må siges at være et heldigt valg," siger Marie Grabow Westergaard.

Der var tre rækker med syv rigtige i lørdagens trækning, så hver rigtig række er 2 mio. kr. værd. Spilleren med to rigtige 1. præmierækker får derfor 4 mio. kr. mens den anden vinder får 2. mio. kr.

Spilleren med de to heldige rækker kommer fra Næstved kommune.

De 7 utrolige Lottotal, som den ene vinder altså havde spillet to gange, er: 2, 6, 17, 23, 26, 29, 31

Tillægstal: 20

Publiceret 12 November 2018 10:00

SENESTE TV