Foto: Google Street View

Foto: Google Street View

Idømt fængsel for vold mod optiker: - Han sammenlignede mit arbejde med en luders

Efter et år har optiker-opgør fundet sin afslutning i retten

En 24-årig mand fra Randers er blevet idømt 40 dages betinget fængsel med et års prøvetid efter et overfald på en optiker i Skanderborg. Det skriver Lokalavisen Skanderborg.

Episoden der endte i retten fandt sted i Skanderborgs hovedgade, Adelgade, den 8. januar sidste år.

Her blev indehaveren af optikerforretningen Smukt Syn, Peter Boa, overfaldet af den 24-årige inde i den konkurrerende kæde Louis Nielsens butik.

De implicerede havde dog forskellige udlægninger af sagen ved retsmødet i Retten i Horsens.

Den 24-årige mand hævede, at han blot havde gjort sit arbejde som promotor for Louis Nielsen, og at det var Peter Boa, der havde fremprovokeret det, der endte med en stor konfrontation.

"Han var truende og aggressiv, og han svinede mig til både arbejdsmæssigt og personligt. Han sammenlignede blandt andet mit arbejde med en luders arbejde og kaldet det et uværdigt. Han stod på trappen og trådte frem mod mig, så jeg følte mig truet. Derfor tog jeg fat i ham for at pacificere ham, men det endte desværre i noget tummel, hvor jeg dog fik ham vendt om og holdt fat i ham. Men jeg slog ham ikke på noget tidspunkt," lød det ifølge Lokalavisen Skanderborg fra den 24-årige.

Omvendte sagde Peter Boa til retten:

"Jeg løber ind i butikken med ham efter mig, og han har mord i øjnene. Jeg er bange og løber for mit liv, fordi han tidligere på dagen har fortalt, at han kan presse mit brillestel ind i mit kranie på tre sekunder," lød det fra Peter Boa.

Indehaveren af Louis Nielsen-butikken støttede Peter Boas version af sagen.

Den 24-årige er tidligere voldsdømt og havde udover sagen mod Peter Boas en sag om vold begået mod sin kæreste. Han forklarede ifølge lokalavisen samtidig, at han var presset af narkogæld på det tidspunkt, hvor optiker-episoden fandt sted.

jn

Publiceret 18 January 2019 12:08

SENESTE TV