Arkivfoto: Martin Sylvest / Ritzau Scanpix

Arkivfoto: Martin Sylvest / Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

Hugo Helmig aflyser alle koncerter resten af året

1. marts udkom Hugo Helmig med sit længe ventede debutalbum, Juvenille, og alt så ud til at 2019 skulle blive endnu et stort år for den nye Helmig-stjerne.

Men natten til lørdag den 9. marts måtte politiet tilkaldes, da Hugo i en kokain-rus løb rundt på gaden i, hvad der blev betegnet som psykotisk tilstand.

Helmig junior lagde kortene på bordet om et eskaleret stofmisbrug, gik i behandling og har siden forsøgt at arbejde sig tilbage på sporet.

Men nu meddeler han gennem sin manager i en pressemeddelelse, at arbejdet med dette langt fra er færdigt. Hugo Helmig vælger derfor at aflyse alle sine koncerter i resten af 2019, skriver Jyllands Posten.

"Jeg har fået en personlig indsigt i løbet de sidste par måneder, som jeg bliver nødt til at tage alvorligt, også selvom det har mange omkostninger. Det beklager jeg meget overfor både publikum og arrangører, og jeg kan kun håbe på deres forståelse for beslutningen. Der er ikke noget, jeg hellere ville, end at stå oppe på de store scener denne sommer – men jeg bliver simpelthen nødt til at fortsætte det arbejde med mig selv, som jeg har sat i gang," siger Hugo Helmig ifølge Jyllands Posten.

Sammenlagt aflyses i alt 13 koncerter i Danmark og 9 i Tyskland. Han var blandt andet booket til Roskilde Festival, Smukfest og Jelling Musikfestival.

jn

Publiceret 13 May 2019 15:26

SENESTE TV