Verdens værste sommerpark bliver ridecenter

Nordsjællands Sommerpark bygges om til ridecenter

Af
Jesper Lundh

Det lukkede og forfaldne Nordsjællands Sommerpark skal i fremtiden rumme et ridecenter. En ny gruppe investorer meldt sig på banen med en plan om at gøre den kuldsejlede forlystelsespark til et center for professionel ridesport samt ferie og behandlingssted for tilskadekomne og handicappede, som kan bruge ridning til genoptræning.

"Denne gang tror jeg på, at det er muligt at få et bæredygtigt foretagende ind på arealet, så vi undgår, at det gror mere til, og at bygningerne forfalder endnu mere," siger formand for Gribskov Byråds planudvalg, Børge Sørensen (SF) til Frederiksborg Amts Avis.
For ham og mange andre har Nordsjællands Sommerpark i flere år skæmmet landskabet, fordi området ikke er blevet passet siden parken lukkede i 2006.

Hovedinvestoren i gruppen, der kalder projektet for Nordic Park, er konkurrencerytteren Jeanette Starup Petersen. I gruppen sidder endvidere landstræner i dansk Rideforbund Lars Terkildsen samt Lars Kramer, der er indehaver af dansk Detail Ejendomme i Hillerød, advokat Jan Hellmund-Nielsen, Aalborg, samt Jeanette Staurup Pedersens revisor Lars Tylvad Andersen.
Klik her og se video fra Nordsjællands Sommerpark.

Publiceret 28 September 2010 11:53

SENESTE TV