Ole Stephensen har købt købmandsbutikken og den tilhørende ejendom af Per Andersson (tv), og det betyder bl.a., at hans datter Marie får kortere til skole. Foto: Marie Lau

Ole Stephensen har købt købmandsbutikken og den tilhørende ejendom af Per Andersson (tv), og det betyder bl.a., at hans datter Marie får kortere til skole. Foto: Marie Lau

Tv-vært Ole Stephensen overtager købmand

Ole Stephensen har købt den gamle købmandsbutik på Snogegårdsvej 15 og vil sammen med sin kone sælge udstyr til hundetræning

Af
Af Jesper Bjørn Larsen

Det er journalisten og tv-værten Ole Stephensen, der har købt den gamle købmandsbutik på Snogegårdsvej 15 i Vangede.

Men man kommer til at spejde forgæves, hvis man vil se den tidligere morgentv-vært stå i en blå kittel og måle kaffe op til de ældre Vangede-damer. Det bliver slet ikke et sted med fristelser for de tobenede.

"Min kone er hundeadfærdsspecialist og træner hunde, så det bliver træningslegetøj, særlige godbidder, hundesnore og -seler. Kun fantasien sætter grænser, og jeg skal hjælpe, så godt jeg kan," smiler Ole Stephensen.

Det bliver engang til efteråret, den nye butik slår dørene op, men familien Stephensen overtager allerede den 187 kvadratmeter store ejendom fra 1. maj.

Den skal omdannes fra et tofamilieshus til et étfamilieshus. Familien, der i dag bor til leje i Charlottenlund, glæder sig til at rykke til Vangede.

"Vi kan godt lide området, og så har vi to teenagedøtre, der går på Busses Skole, så det passer perfekt. Vi tager den store ombygning step by step. Nu har vi jo heller ikke et pengetræ ude i baghaven," siger han.

En politisk kogebog

Der bliver også plads til, at ægteparret får hver deres kontor i den store villa fra 1930?erne. Og Ole Stephensen har flere projekter på vej. I øjeblikket arbejder han f.eks. på en rød og blå kogebog sammen med fotografen Hans Henrik Tholstrup, hvor en lang række politikere fra begge ender af spektret får lov at komme med deres yndlingsopskrifter.
I den sammenhæng har han faktisk en bøn til statsministeren.
?Der må helst ikke komme valg nu. Vent til september, for dér håber vi at have kogebogen på gaden?.
Kan du allerede nu afsløre, om det er rød eller blå blok, der gemmer på de største kulinariske begavelser?
?Dér bliver jeg dig svar skyldig, for jeg er stadig ved at samle de medvirkende. Men jeg har allerede talt med flere socialdemokrater, der lover, at de vil lave nogle retter, der rækker langt ind over midten?.

null

Publiceret 14 April 2011 07:00

SENESTE TV