Tommy Kamp. (Pressefoto).

Tommy Kamp. (Pressefoto).

Tommy Kamp trækker sig som formand

Af
Af Martin Rasmussen

Tommy Kamp stopper som formand for Socialdemokraterne i Køge som følge af den aktuelle sag med en række beskyldninger om blandt andet modtagelse af bestikkelse fra Café Vanilla. Det meddeler den ellers netop genvalgte formand tirsdag eftermiddag til www.lørdagsavisen.dk.
- Sagen har udviklet sig på en måde, som gør situationen uholdbar for både mig, min familie og Socialdemokraterne i Køge, siger han om baggrunden for beslutningen.
- Jeg forventer inden for en overskuelig fremtid en afklaring af sagen, der vil vise, at beskyldningerne mod mig er grundløse. Indtil da ønsker jeg ikke at forsætte mit arbejde som formand for Socialdemokraterne i Køge, siger Tommy Kamp.
- Omvendt håber jeg også, at jeg som enhver anden borger, vil blive behandlet fair og ordentligt fremover, når myndighederne måtte fremkomme med den forventede konklusion, at anklagerne mod mig er grundløse. Jeg opfordrer derfor alle, som mener at have noget på sinde, hvad angår min person, at henvende sig til myndighederne, sådan at vi en gang for alle kan få afklaret og afdækket alle anklager og rygter. Jeg kan jo ikke forsvare mig mod påstande og rygter i offentligheden, men kun gennem det retslige system, og det synes jeg, at alle skulle give mig en chance for, siger han videre.

null

Publiceret 26 April 2011 16:15

SENESTE TV